BREAD AND PAN

Hei! Jännä miten leipominen tuntuu yleensä aivan tosi työläältä. Mutta sitten tulee kausia, jolloin joka toinen ilta on joku sämpylätaikina kohoamassa. Mun leipomisvimma on kovimmillaan aina mökillä – kesällä siellä tulee himo tehdä iltapäiväkahville joku ihana piirakka tai syksyisin tuoretta, tuoksuvaa leipää! Syksy onkin ehkä sesongeista se, jolloin tulee leivottua ainakin leipää eniten, ehkä se tuo jotain lohdutusta ja sopivaa puuhaa koti-iltoihin ja viikonloppuihin?

 


Merimies teki pehmeän palsternakkakeiton kanssa taannoin pannussa focacciaa. Ihan perusohjeella, mutta siveli pinnalle runsaasti oliiviöljyssä muhineita kuivayrttejä. Pinnalle kirsikkitomaatteja, oliiveja sekä hyvä ropsaus sormisuolaa, nam! Ja mikä tuoksu!! Mukavaa viikonloppua kaikille!
Hi! Autumn is a hightime for baking in our family. So cosy in a way? Last time sailor made focaccia with a very basic recipe that can be found anywhere. He soaked some dried herbs in olive oil and put that on top with cherry tomatoes, olives and gourmet salt, yummy! Try with smooth parsnipsoup for extra comfort! Have a nice weekend!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.