WARM UP!

Hei! Lämmityssesonki on taas ihan selvästi alkanut. Iltaisin nurkkiin hiipii ihan huomaamatta koleus, johon onneksi on tehokkaat torjuntavälineet. Kalkuuneihin puita ja tuli, ja kohta voi jo kuunnella kotoista rätinää. Varsinkin eka takan lämmitys oli tänä vuonna ihan taianomainen – ilta jo hämärtynyt ja tyttö istui mun sylissä. Hän näki tuolloin ensimmäistä kertaa tulen palavan takassa. Ja siinä me istuttiin sylikkäin, ihan hiljaa ja vaan tuijotettiin palavia puita. Olo oli niin onnellinen, että taisin yhden kyyneleenkin tirauttaa..
Ja sitten maallisimpiin asioihin eli pari sanaa blogini Facebook-sivusta. Tulen sulkemaan nykyisen My 2nd hand life -sivun, kunhan Facebookin asettama “mietintäaika” päättyy. Tämä liittyy tietysti blogini nimen vaihtumiseen eli yritän yhdenmukaistaa kaiken MAIJU SAW -nimen alle. Uudet face-sivut ovatkin jo toiminnassa eli uusimmat blogipostaukset sekä muutakin päivittyy jatkossa MAIJU SAW -facesivulle.

Instagramissa jatkan vanhaan tahtiin eli nimellä maiju_saw. Törmäillään!

Keskimmäinen kuva stailauspostauksen satoa.
Hi! Temperature has now dropped to zero and even to some minus degrees at nights, so it´s really the time to start our heating season. We use half electrical and half wood for heating, so this means that we need to set fire every evening atleast to two of our old fireplaces. I remember the first time we did this and I had my daughter with me watching the fire. It was the first time she saw a fireplace in use. It was all dark and I had her sitting on my lap and both of us just stared at the fire in deep silence. Such a magical moment, I remember feeling so lucky I could cry.

Then a few words about my blogs Facebook site. I will be closing My 2nd hand life Facebook site after the timelimit set by Facebook expires. Still it´s possible to follow my new blog posts etc from Facebook, as I now have a new site under the name MAIJU SAW.

My Instagram account will continue normally, you can find me with the name maiju_saw. See you there!

2 thoughts on “WARM UP!

  • Reply jori 18/10/2014 at 20:07

    Aivan ihastuttava tuo valkoinen pönttöuuni valkealla taustalla =) Kyllä näillä keleillä kelpaakin poltella puita pesässä ja nautiskella tulen ritinästä =)

    • Reply Maiju 19/10/2014 at 17:27

      Todellakin! On sen kaiken vaivan arvoista 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *