STYILING FOR HOUSEBYF

Mikä on sisustaja-bloggaajan suola? Mulle se on ehdottomasti mahdollisuus suunnitella jostakin kiinnostavasta visuaalinen kokonaisuus ja  taltioida lopputulos kameralle. Sitähän kuvapainotteinen bloggaaminen on melko puhtaimmillaan, vaikka esineet ovat ihan niitä omia.
 
Vielä mielenkiintoisempaa on järjestellä jonkun muun tavaroita. Saada käteen kaksi kassillista tavaraa, ilman mitään aavistusta niiden sisällöstä. Sain tämän tilaisuuden vaasalaisen House by F -sisustusliikkeen kanssa eli halusin kokeilla miltä murretut sävyt näyttäisivät meidän makuuhuoneessa. Samalla yritys saa kauttani näkyvyyttä, mitä annan mielelläni nuorelle naisyrittäjälle, joka vieläpä on tuomassa markkinoille omaa  sisustustyyny- ja peittomallistoaan!


Tuotteet kuvauslainassa / Products are in photoloanRuskean eri sävyt on olleet mulla kauan poissa, mutta nyt syksyn ja talven tullen huomaan, että ajatukset menevät entistä enemmän sinne päin. Erityisesti makuuhuoneeseen sopii tämmöinen rauhallinen tunnelma, vai mitä mieltä olette? Kattovalaisin on mun oma suosikki, samoin musta iso tupsupäinen tyyny.

Miltä tämmöinen blogisisältö tuntuu? Liian kaupallista? Kiinnostavaa? Inspiroivaa?

Styiling – that´s the most interesting thing that a blogger can do. Or atleast it is for me. And then try to capture it on camera as it was in real life. These products are from House by F lifestyle store that ships worldwide! I think it´s nice to promote these kind of small businesses run by women. All the products are hand picked with excellent taste! I hope you like my styiling – for me the brown color in it´s various shades feels so fresh and comforting again!


15 thoughts on “STYILING FOR HOUSEBYF

 • Reply Jasmiina 14/10/2014 at 14:55

  Munsta tälläinen sisältökin on kivaa, kunhan sitä ei ole liikaa. Tälläisista saa inspistä ja ennenkaikkea tutustuu uusiis tuotteisiin, tuotemerkkeihin ja suunnittelijoihin! 😉

  • Reply Maiju 14/10/2014 at 17:07

   Joo tottahan se on, että liialliseen mainontaan turtuu (minäkin). Mutta ehkä tämmöinen antaa vähän enemmän kuin tuotteiden kuvailu kaupan hyllyssä. Toivon ainakin! Itselle tämä oli ainakin kiva prokkis! 😉

 • Reply Sari 14/10/2014 at 16:26

  Mustakin on ihan ok, kun siitä näin rehellisesti kerrotaan. 🙂 Harva pystyy oman kodin tai edes yhden huoneen sisustusta muuttamaan lennosta täysin erilaiseksi, joten tarjoaahan tämänkaltaiset postaukset uusia inspiroivia ulottuvuuksia meille lukijoillekin. Mielenkiintoista nähdä tämä teidänkin makkari eri lailla laitettuna, ehkä vähän normaalia feminiinimmillä pienillä jutuilla höystettynä. Ja tosiaan jos nuori naisyrittäjä tätä kautta saa näkyvyyttä, niin sehän on ilman muuta plussaa! 🙂

  • Reply Maiju 14/10/2014 at 17:10

   Se tässä oli itsellekin kiinnostavaa, kun sai kokeilla vähän eri tyylisiä juttuja, mitä yleensä tulee ostettua. Lämpenin kyllä näille sävyille pahemman kerran, ja miksei yksi huone voiskin olla pikkusen erilainen kuin muut!

 • Reply Anonymous 15/10/2014 at 08:40

  Minusta ihan hauskaa että on tällaisia sisältöjä. Jos saat vielä useamman kerran kokeilla niin sieltä varmaan alkaa syntyä ihan hienojakin stailauksia!

  • Reply Maiju 15/10/2014 at 20:51

   No ollaanpas sitä vitsikkäitä ;D

 • Reply Cristina 27/11/2014 at 12:48

  Hi!
  Can you tell me from which brand is that white box for storing wooden pieces? (at the right of the bed)
  Thanks! 🙂

  • Reply Maiju 27/11/2014 at 15:12

   Hi Christina, my husband has made the box at home, so it cannot be bought anywhere, sorry!!

   • Reply Cristina 27/11/2014 at 15:25

    Very smart and nice! I’m looking for something similar.
    You’re lucky having a handyman husband, I cannot count on mine on this kind of matter; I’ll have to ask a carpenter 😉

    Ciao 🙂

    • Reply Maiju 27/11/2014 at 16:37

     Thank you! I haven´t found anything like this yet although the idea is so simple. Maybe you could make this yourself by using an old box or something with that shape. White paint does miracles many times 🙂

 • Reply Amy 05/01/2015 at 11:48

  Hi, are you able to please tell me where the pendant light in the pics is from? I have been searching the Internet for this light for ages!
  Thank you!!

  • Reply Maiju 05/01/2015 at 15:40

   Hi! The lamp is called Ay Illuminate and it comes in two sizes. This is the smaller one. Try to google with that name or “cotton lamp”. The price is very high so check out the DIY versions aswell!

 • Reply Amy 05/01/2015 at 12:16

  Hello,

  I love your styling! Just wondering if you could please tell me where the pendant light hanging in the bedroom is from?
  Thank you very much for your help!

  • Reply Maiju 05/01/2015 at 15:43

   Hi! The lamp is called Ay Illuminate and it comes in two sizes. This is the smaller one. Try to google with that name or “cotton lamp”. This lamp is from a Finnish webstore called House by F, but I think that it can be found from elsewhere too!

   • Reply Amy 06/01/2015 at 01:54

    Thank you very much for your help!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *