AUTUMN FAVORITES

Se on lämmin ja pitkä ja purppurainen. Mun ehdoton syksyn suosikkineule! Oon aina ajatellut, että pitkät trenssit, takit ja neuleet eivät sovi lyhyelle (olen 163 cm pätkä), mutta ehkä se on vaan mittasuhteista kiinni. Joka tapauksessa tää Lindexin neule on mulla ekana mielessä, kun ulkona näyttää kalseelta. Takkia ehtii pitää puolet vuodesta eli sitä ennen vetelen pakkasiin asti neuleilla ja isolla kaulahuivilla!

 


Baggu-laukut ja Dermoshop-kosmetiikka saatu bloginäkyvyyttä vastaan / Baggu bags and Dermoshop cosmetics gifted  


Toinen syksyn suosikkivaruste on Baggun M-kokoinen Pouch, johon mahtuu hyvin lompakko, kännykkä sekä avaimet. Aivan paras, kun ei huvita raahata isoa laukkua mukana! Isompaan Clutchiin meneekin sitten jo enemmän tavaraa. Kuvassa on Dermoshopin kosmetiikkaa, jota sain testiin. Puolukka-sarjan tuotteissa on kaikissa aivan ihana tuoksu ja tykkään esimerkiksi kasvovoiteen koostumuksesta muutenkin. Nyt kun kesän rusketukset alkaa olla muisto vaan, vois olla hyvä aika aloitella tuon mineraalipuuterin käyttöä.. Mukavaa lauantaita kaikille!
My autumn favorites are this purple knit from Lindex and Baggu leather pouch. I won´t wear jackets as long as it´s +degrees outside. A big comfy knit and a large scarf is all I need to keep warm. The cosmetics is by Dermoshop. Have a nice Saturday!

Leave a Reply

Your email address will not be published.