WORK THAT RACK!

Remontin keskellä mulla on melko usein taipumus värkkäillä kaikenlaisia nopeita sivuprojekteja. Niitä syntyy melkein huomamatta, kun kerrankin on välineistöä esillä ja päällä hyvä tekemisen meininki. Lattioita maalatessa maalasin myös osan seinistä, koska tiesin järjestyksen muuttuvan kaikissa huoneissa. On muuten tosi kätevää, kun joka seinässä on sama maali ja sävy (sävyttämätön Remontti-Ässä), sillä nytkin tein vain niin, että paklasin ruuvinreiät piiloon ja maalasin kohdat ihan vain paikallisesti. Eroa ei huomaa.
 
Ainan huoneessa ollut värikäs naulakko poistui sekin paikaltaan ja tässä kohtaa se tuunausinto yhtäkkiä iski. Vitran klassinen Hang it All -naulakko on ollu mielessä jo pitkään, mutta on jäänyt hintansa puolesta hankkimatta. Siispä kokeilin tehdä oman versioni siitä vaihtamalla ylärivin pallukat suuriin puupalloihin.
Liimaamisessa ehdottomasti paras aine olisi uretaaniliima, joka laajenee kuivuttuaan, mutta sitä ei nyt ollut saatavilla. Eli liimasin puupallot kiinni jollain yleisliimalla. Koska palloissa oli keskellä reikä, paklasin ne umpeen tavallisella pikasiloitteella. Kerroksia tuli useampi eli aika hidasta hommaa. Loppu meni kumminkin nopeasti, sillä hiomisen jälkeen naulakko vaati enää suihkautuksen mustalla mattaspraylla. Ihan kiva tästä tuli vai miltä teidän silmään näyttää? Hinnaltansa halpa homma joka tapauksessa! 😉
Hi! Here is a little DIY project that I did some time ago. I changed four of the original plastic knobs to bigger ones and after some gluing sprayed the thing black. A cheap version of that lovely Hang it All rack that I´ve been dreaming off… Have a nice Friday!

6 thoughts on “WORK THAT RACK!

 • Reply Vilja @ muotoseikka 11/10/2014 at 11:34

  Todella hyvännäköinen ja muistuttaa kyllä Hang it allia 🙂 Vitsi, kun itsekin jaksaisi enemmän tehdä itse. Tosi makee naulakko!

  • Reply Maiju 11/10/2014 at 12:22

   Näitä vastaavia naulakoita on ainakin Tiger myynyt, ja monesti oon kirppikselläkin nähnyt. Se ryhtyminen on aina hankalinta ja tämäkin olisi jäänyt tekemättä ellei kaikkea olis ollut käden ulottuvilla 😉

 • Reply Paula 16/10/2014 at 22:17

  Mainio idea. Itse en ollut ihan yhtä fiksu ja hankin Hang It Allin. Mutta lopputulos on aika lailla saman näköinen. Kurkkaappa tänne!
  http://goldencupole.blogspot.fi

  • Reply Maiju 16/10/2014 at 22:40

   Voi juuri ton värisen mä hankkisin, jos satsaisin Hang it Alliin! Upea eteinen muutenkin, tuollaista sisalmattoa mietin meillekin mutta kokolattiaversiona. Stoppaisi hyvin kurat eteiseen 🙂

 • Reply Dagný Björg • Feel Inspired Blog 19/10/2014 at 13:20

  Looks beautiful!

  • Reply Maiju 19/10/2014 at 17:26

   Thank you!

Leave a Reply

Your email address will not be published.