A SCHOOL BOY´S ROOM

Hei! Huoneiden vaihto-operaation myötä myös Paavo sai uuden huoneen. Tai palasi vanhaan, sillä tässähän hän on jo aiemmin asustellut. Täysin identtistä ei huoneesta silti tullut, sillä tänne siirtyi makkarista iso vaatekaappi. Ja niinhän se on, että kun yhtä palasta muuttaa, ei seuraava enää siihen sovikaan. Tällä kertaa hankalaksi osoittautui pojan vanha sänky, jossa on aivan tosi korkeat päädyt. Se ei mun mielikuvissa millään sopinut tähän kapeaan huoneeseen.
 
Niinpä pitkän pohdinnan jälkeen päätin myydä koko sängyn sekä samaten pojan vanhan vaatekaapin. Oli vaan jotenkin aika tehdä tästä ison pojan huone. Uudeksi sängyksi halusin jonkun mahdollisimman yksinkertaisen ja matalan. Netin myyntipalstoja tuli selattua jokunen tunti, kunnes aivan täydellinen Muuramen Jungmanni-sänky löytyi! Sänky on siis hankittu käytettynä, mutta on edelleen ihan täydessä iskussa.
Vaatekaapin mukana katosi Paavon vaatesäilytys, joten tilalle piti keksiä jostain uusi, mieluiten lipasto. Sellainen löytyi yllättäen naapurista – kakkoskäden Muuramea sekin. Ikean Stuvan nostin vielä laatikoston päälle ja ihan kiva kokonaisuushan tästä tuli. Muut kalusteet ovat vanhoja, nekin kaikki kirppikseltä 😉 Niin ja tuo harmaa seinänpätkä on muuten myös Kalklitria (josta kirjoitin aiemmin täällä) eli yhdestä pussista riitti moneen!
 Hi! This time some new pics from my sons room. As he now is a school boy, I wanted to make his room more suitable for a young man. I sold his old closet and bed, bought new ones. Although both are actually 2nd hand finds. The bed is called Jungmanni and produced by a Finnish company called Muurame. I didn´t always like the design, but now I do :).

One thought on “A SCHOOL BOY´S ROOM

  • Reply Sarp 09/10/2014 at 20:55

    Hyvältä mäyttää tämä isomman pojan versio.
    Onpa muuten kiva hai-tyyny.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *