ABOUT MAIJU SAW

12.12.2007 näki päivänvalon mun ensimmäinen blogikirjoitus. Siitä on jo yli kuusi vuotta, lähes seitsemän. Blogimaailmassa se tarkoittaa jo aikamoista jurakauden edustajaa ja myös omiin korviin kuulostaa aika hämmentävältä, että mulla on nyt seitsemäs bloggausvuosi meneillään, huh…! Kuka olis arvannut.
 
Mutta tiedättekö mitä – mun fiilikset bloggaamista kohtaan on edelleen täysin samat! Edelleen mietin ja kriiseilen, että onko tästä ja tuosta mihinkään, onko kuvat hyviä, tuleeko kommentteja tai entä onko kävijät jättämässä laivaa. Ja joka kerta on se sama mukava kutkutus mahanpohjassa, kun painan “julkaise”-nappia ja uusi postaus lähtee ilmoille! Totta kai välillä inspiraatio on ollut pahasti kateissa, päivitystahti venynyt pitkäksi (kuten kesällä) ja tullut se tunne, että nyt laitan lopullisesti lapun luukulle.. Se tunne, kun puoliväkisin oon saanut raavittua postauksen kasaan ja rupean miettimään, että tämän jälkeen ei sitten ole enää mitään asiaa. Ei yhtäkään aihetta. Ei mitään ideaa. Loppu.
Onneksi nuo fiilikset on aina menneet ohi ja jostain on kummunnut uusia ideoita ja inspiraatiota. Sanon onneksi, koska en oikeasti tiedä millaista olisi olla ilman blogia!? Monesti kysytäänkin, että miksi bloggaat? En mä oikeasti tiedä. Koska se on kivaa? Luovaa? Blogiyhteisön ja lukijoiden takia? Kyllä, ainakin jotain tämmöisiä syitä tulee mieleen. Harva silti jaksaa vuositolkulla samaa harrastusta, jos ei saa siihen mitään uutta sisältöä. Ajatelkaa vaikka juoksevanne joka viikko samaa reittiä, samoilla lenkkareilla, samaa musaa kuunnellen. Musta ei olis siihen.

Oman kodin sisustajana tunnustan olevani erittäin muutoksenhaluinen. Innostun jostain tyylistä ja se vie sitten mennessään! Maalaisromanttinen on vaihtunut hiljalleen teollisuus-vintage -tyyliin ja siitä pikkuhiljaa modernimmaksi. Blogini vanha nimi My 2nd hand life vaihtui MAIJU SAWksi lähes huomaamatta, koska koin ettei vanha nimi kuvannut tyyliäni enää yhtä uskollisesti. Kirppisharrastusta en tietenkään tule koskaan hylkäämään, mutta löydänkö sieltä enää samassa määrin huonekaluja tai muita sisustusjuttuja kun aiemmin? Vastaus on että ehkä en, mutta vaatteita kylläkin. Nimen vaihtamiseen liittyvä blogikirjoitus jumittui kumminkin luonnoksiin eli siksi tämmöisiä ajatuksia vasta nyt tänään. Ja myös siksi, että vasta tänään tuo muutos on vihdoin “täydellinen” eli blogini osoite on tästä päivästä lähtien www.maijusaw.indiedays.com. Jee!!

Ja koska sekin on jäänyt ääneen sanomatta, niin kerrottakoon vielä, että MAIJU SAW viittaa tietenkin omaan nimeeni (kyllä, se on Saha :)) sekä sanapariin Maijun näki – asioita, joita näen ympärilläni ja joita haluan jakaa blogissani. Sisustusta, kotia, perhettä mutta myös muotia, ruokaa sekä muita milloinkin mieleen tulevia juttuja. Nyt tuntuu taas oikein hyvältä ja on se fiilis, että blogini tarina voi jatkua. Kiitos siis tähänastisesta! ♥


Tuliko mieleen muita ajatuksia tai kysymyksiä blogistani – kerro tai kysy ihmeessä!

16 thoughts on “ABOUT MAIJU SAW

 • Reply kirsi autio 08/10/2014 at 18:31

  Hei.
  Olen blogisi vankkumaton seuraaja. Ilolla luin, että blogisi jatkaa matkaansa..

  • Reply Maiju 09/10/2014 at 13:52

   Kiva kuulla! <3

  • Reply Anni 10/10/2014 at 10:53

   samoin täällä 🙂

   • Reply Maiju 10/10/2014 at 12:21

    <3

 • Reply anna 10/10/2014 at 07:41

  Sama täällä!

  • Reply Maiju 10/10/2014 at 12:22

   Kiitos! <3

 • Reply Simpukka 10/10/2014 at 21:18

  Kiitos ihanista postauksistasi ja jatketaan yhdessä tätä matkaa 😉 Sinä postaat, minä nautin lukea ja katsella.

  • Reply Maiju 10/10/2014 at 21:46

   Kiitos itsellesi, lukijat ovat blogin suola! 🙂

 • Reply Sipriina 10/10/2014 at 22:34

  Tosi kiva on blogisi! Vuosia olen seuraillut, yhtäkään kommenttia en ole vain saanut aikaiseksi jättää. Kotisi on ihana, meillä on hirveän samanlainen tyyli;)
  Mahtavaa, että yhä jatkat!

  • Reply Maiju 11/10/2014 at 12:24

   Kiva kun kommentoit nyt, ja päästäpä teille kurkkaamaan! 😉 😉 Nyt tuntuu taas hyvältä jatkaa, varmaan noi ylä- ja alamäet kuuluu vähän joka juttuun 🙂

 • Reply Kimppu 11/10/2014 at 10:29

  Kiitos kivasta & kauniista blogista!

  • Reply Maiju 11/10/2014 at 12:22

   Kiitos! <3

 • Reply Hanna 11/10/2014 at 13:12

  Itse olen seurannut pitkään blogiasi, ja luen sitä säännöllisesti. Se on suosikkiblogini, ollut jo pitkään! En juurikaan ole kommentoinut postauksiasi. Ihanaa että blogi jatkaa vielä elämäänsä, sitä on ilo lukea ja katsella! Ihanaa syksyä! 🙂

  • Reply Maiju 11/10/2014 at 16:32

   Kiitos <3 <3 Nyt on yhtäkkiä tullut kauheasti kaikkea, ja kaiken kukkuraksi kohta alkaa vielä kylppäriremontti! Eli bloggailtavaa riittää, vaikka välillä näyttikin vähän lohduttomalta 🙂

 • Reply May 17/10/2014 at 12:59

  Hi there,

  just found your blog and am totally amazed! Love it!

  Just one quick question: Is the rack you’re using for your wood (the one in the bedroom)DIY or is it something I could get at Ikea for example? Would love to have one like these and it’s a really neat idea. Thanks and have a wonderful day!

  May

  • Reply Maiju 19/10/2014 at 17:29

   Thank you for your sweet words! The rack is a DIY, I did search the web for different wood racks, but didn´t find anything similar. So we had to make it ourselves 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.