OBSESSIONS / PIA

Huoneiden vaihtelu on aiheuttanut hämmennystä myös katonrajassa. Onko tässä vihdoin tilaisuus hankkia uusi kattovalaisin? Tuolit, matot ja valaisimet – sehän on se mun kolmen heikkouden kokonaisuus. Viimeisin haaveilujen kohde on ehkä vähän yllättävä. Se on iso (!), pyöreä, kangaspäällysteinen Pia-lamppu, jonka on 40-luvulla suunnitellut Tore Ahlsén. Valaisin on jälleen tuotannossa, mutta hinta on messevä. En vielä tiedä onko ihan sama asia, jos hankkisin valtavan kokoisen riisipaperivalaisimen. Think not.

 

pics /1 skandynawski design / 2 joannans / 3 urban living / 4 elle decorationMy latest obsession is this huge pendant called Pia. It´s designed by Tore Ahlsén already in the 40ties. What to do?

4 thoughts on “OBSESSIONS / PIA

 • Reply Iisa 02/10/2014 at 13:24

  Onpas jännä! Veikkaan et riisipaperivalaisin ei i h a n olisi sama juttu… 😉

  • Reply Maiju 02/10/2014 at 13:32

   Oon miettinyt semmostakin, että jos kirppikseltä löytyisi kaksi sellaista lampunvarjostimen metallikehikkoa ja ne liittäisi yhteen ja päälle kangas…. 😉 Mutta riisipaperivalaisin ei tosiaankaan olis ihan sama 😉

 • Reply Sari 02/10/2014 at 16:55

  Oo! Yllättävä veto! 🙂 No mutta sinun tyylitajun tuntien tuokin näyttäisi teillä varmasti tosi upealta. 🙂

  • Reply Maiju 02/10/2014 at 19:15

   Laittaisin tämän ehkä johonkin makkariin tai jopa olohuoneeseen. Pyöreä on mun mielestä aina ollut kiva muoto ja tässä vielä tuo iso koko on ehkä se juttu, mikä iskee 😉 Yllättävä omastakin mielestä, heh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *