DIY WOOD RACK

Hei! DIYta lupasin eli nyt sitä tulee! Mökillä syntyi siis viime viikonloppuna yksinkertainen halkoteline, joka tekaistiin valmiiksi sahatusta liimapuulevystä. Merimiestä tarvittiin lähinnä kulmien sahaamiseen, koska halusin telineestä mahdollisimman siistin ja ruuvittoman näköisen. No ruuveja (ja liimaa) kyllä tarvittiin, mutta ne jäivät hyvin piiloon käyttämällä kulmarautoja telineen sisäpuolella. Lopuksi kolme kerrosta valkoista maalia ja homma oli sillä selvä!
 Teline onnistui mielestäni oikein hyvin ja puut tuovat muutenkin sopivaa karheutta tänne muuten aika eleettömään makkariin. Seinälle haluaisin vielä jonkun ison mustavartisen nivelvalaisimen, mutta kukkaron täytettä odotellessa suihkautin keltaisen arkkitehtilampun mattamustaksi. Idean halkotelineeseen bongasin alunperin Annaleenalta – matskut samanlaiseen XXL-halkotelineeseen on muuten jo hankittu! 😉
Hi! This is how our little weekend DIY turned out – it´s a simple wood rack for the firewood that we need during the winter. I got the inspiration from Annaleena, who has an amazing XXL size wood rack in her living room! I want a similar one, and the stuff for the new project is already waiting in the storage.. 🙂

7 thoughts on “DIY WOOD RACK

 • Reply Satu 30/09/2014 at 14:40

  Hei, yksinkertaiset jutut on parhaita, ihana halkoteline! Sopisi mahtavasti meidänkin takan viereen, niinkö pitäisi tarpeet hankkia… 😉

  • Reply Maiju 30/09/2014 at 20:22

   Tässä ei kauaa nokka tuhise eli tehkää ihmeessä samalla kaavalla! Katselin kyllä valmiitakin halkotelineitä, mutta ne kaikki oli turhan pieniä.

 • Reply Jutta / Muotopuoli 30/09/2014 at 17:49

  Voi vitsi! Onpa hauska seurata miten teidän huonejärjestelyt muuttuu! Ihan ku olis kokonaan uusi koti teillä. Upelta näyttää kaikki!

  • Reply Maiju 30/09/2014 at 20:23

   Kiitos Jutta – mustakin ihan tuntuu, että ollaan saatu uusi koti, on tää muutos kumminkin ollut niin iso! Tässä huoneessa varsinkin 🙂

 • Reply Laura / Sateenkaaria ja serpentiiniä 30/09/2014 at 18:07

  Upee tuli 🙂

  Paljon hienompi, kun kaupasta saatavat <3

  • Reply Maiju 30/09/2014 at 20:24

   Kiitti!! Outoa toisaalta, ettei vastaavaa myy kukaan (ainakaan vielä) 😉

 • Reply Anniina 30/09/2014 at 22:53

  ihanan simppeli! halot tuo sellaista kotoisuutta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *