DIY IN PROGRESS

Hei! Kotona kuivui viikonloppuna pojan huoneen lattia, kasa jalkalistoja sekä ovien kynnyslistat. Jotta koti ei olisi ollut täynnä pieniä, harmaita 22-koon jalanjälkiä lähdettiin me yöksi mökille. Mukaan lähti kylmälaukun lisäksi kolme liimapuulevyä sekä pari settiä kulmarautoja. Tuulinen päivä kuluikin vikkelään tämän DIY-projektin kanssa, josta ehkäpä jo tänään illemmalla valmiimpaa matskua! Ilman merimiestä (hieno kansitakki btw) tästä ei olisi tullut mitään eli onpa onni, että on noin kiva mies. Mites te muut – saatteko miehen/puolison helposti mukaan eri projekteihin?
 


Hi! We painted some more floors on the weekend and thought it was best to stay the Saturday night on the cabin. To avoid lots of small grey footprints all over the place.. 😉 I´m lucky to have a man, who helps me with my ideas. This would not have happened without him sawing the bits and the pieces for my latest DIY project. I hope I can show you the result already tonight! Have a nice week!

14 thoughts on “DIY IN PROGRESS

 • Reply Anniina 29/09/2014 at 14:24

  hahaa, mulla on myös miehestä suuri apu monissa projekteissa ja monesti oon miettinyt ettei näistä mun ideoista tulisi yhtään mitään ilman sitä. välillä täytyy vähän puhua kukkaiskieltä että sen saa suostuteltua, mutta loppujen lopuksi aika helposti se lähtee mukaan 🙂 on mulla ihan näppärä isäkin, mutta sen houkuttelussa on isompi homma…

  • Reply Maiju 29/09/2014 at 14:37

   Kyllä täälläkin nää hommat aina välillä vaatii pikkusen lämmittelyä tai vähintäänkin sen, että osaa selittää idean ja toteutuksen mahdollisimman hyvin. Itse näkee sen jutun ihan kirkkaana mielessään, niin se ei välttämättä ihan sellasenaan aina välity toiselle, heh 🙂 Mutta kun tavoite on selvillä, eikä mistään ihan mahdottomasta ole kyse, niin mies kyllä useimmiten on messissä.

 • Reply saija 29/09/2014 at 14:27

  :”D
  Yleensä suunnitteluvaiheen joojoo muuttuu tosipaikan tullen wtf muotoon.

  • Reply Maiju 29/09/2014 at 14:38

   Haha, no välillä noinkin! ;D

 • Reply Heidi K 29/09/2014 at 15:21

  Mä kyllä kanssa saan miehen kivasti mukaan mun projekteihin, taitaa olla vähän niin että mä suunnittelen ja miesparka joutuu aina toteuttamaan. Parasta on kuitenkin se että kun hän vielä toteuttaa edellistä, niin mulla on jo uudet suunnitelmat menossa, silloin välillä kuuluu vähän soraääniä 😀

  • Reply Maiju 29/09/2014 at 15:26

   Kaikki puutyöt erityisesti menee meillä niin, että mies tekee ja minä ideoin. Hän kun sattui käymään työväenopiston puutyökurssin tässä muinoin, katuu varmasti nyt karvaasti, haha! Yritän kyllä hillitä tahtia, mutta kyllä tänkin projektin jälkeen mielessä jo muhii toinen vastaava sekä sitten “jotain ihan muuta”. 😉

 • Reply Jasmikna K 29/09/2014 at 16:20

  Meilläkin mies on yleensä mun ideoista yhtä innoissaan kun minäkin, joten melkein puolesta sanasta hän on jotain juttua toteuttamassa, onni on omistaa tällainen mies! :))

  • Reply Maiju 30/09/2014 at 13:17

   Mahtavaa – just noin se pitääkin olla! Meillä yleensä vastaanotto on sellainen puolihuvittunut, kun kerron jostain mitä haluaisin ruveta värkkäämään. Ja apuja tulee ellei sitten ole mikään ihan mahdoton homma (niitä jaksan aloittaa harvemmin itsekään toisaalta) 🙂

 • Reply Sari 29/09/2014 at 16:27

  Ihanaa olis osata tehdä ihan kaikki itse, mutta koska näin ei ole, on vallan suuri onni, että mies lähtee projekteihin mukaan ilman sen työläämpiä suostutteluja. 🙂 Paljon kivoja juttuja on tämän käsissä syntynyt ja itse asiassa juurikin eilen ostettiin Ikeasta vähän tarviketta seuraavaan nikkarointijuttuun, joka toivon mukaan saadaan jo piakkoin alulle!
  Jänskää nähdä mitä te olette näperrelleet!

  • Reply Maiju 30/09/2014 at 13:19

   Toi on niin parasta – ensin suunnitella yhdessä + sitten se ilo siitä valmiista itsetehdystä jutusta!!

 • Reply Anna/Kotikolmio 30/09/2014 at 09:55

  Kyllä mä saan projektini yyksin vääntää, mutta ei se mua haittaa. Mä tykkään värkätä ja opetella uusia juttuja. Se tosin harmittaa, että kun joihinkin juttuihin välttämättä sitä miestä tarvii avuksi ja sillähän sitten kestää viikkoja se toimeen tarttuminen 🙂

  • Reply Maiju 30/09/2014 at 13:15

   Ei mullakaan periaatteessa ole kovin suurta kynnystä opetella käyttämään uusia työkaluja, mutta ton ison sirkkelin kanssa rupesin jo katselemaan mun 10 tallella olevaa sormea.. Eli tämä oli miehen homma tällä kertaa 🙂 Useimmat jutut hoituu kyllä itse ja teenkin ne mielelläni ominpäin, sillä toteutus tuppaa tosiaan olemaan vähän nopeempi kuin med sjömannen, hehe 🙂

 • Reply Tanja 30/09/2014 at 13:06

  Olin jo kirjoittamassa, että en tarvitse miestä mun projekteihin, kun yhtäkkiä mieleeni tupsahti puolenkymmentä esimerkkiä, joissa mies on toteuttanut jotain mun ideaa 🙂 Vähän joutuu ärrinmurria kuuntelemaan toisinaan, mutta ihania juttuja mieheni on saanut aikaiseksi, esim. valtavan hienot kompostikehikot, kasvimaan laatikot…

  • Reply Maiju 30/09/2014 at 14:22

   ;D mäkin teen suurimman osan itse, mutta välillä sitä miestä kyllä tarvii hätiin – etenkin jos on isommat työkalut kyseessä. Toi sirkkeli ainakin on vähän pelottava…!

Leave a Reply

Your email address will not be published.