KATOKO GIVEAWAY WINNER

Hei! Enpä olisi tämmöistä koskaan uskonut, mutta olen kokonaisen “yh-viikon” (merimies ollut töissä) jälkeen edelleen mitä parhaimmissa sielun ja ruumiin voimissa, lapset yhtä hymyä ja kaiken kukkuraksi remonttikin edennyt suorastaan huipputahtia! Näköjään mulle sopii, että saan päivän omina hetkinä uppoutua johonkin projektiin ja nähdä sen hiljalleen edistyvän. Instagramiin on päivittynyt remppamatskua, jota nähdään ensi viikolla varmasti täällä bloginkin puolella. Näistä kuvista huomasin, että kesän sininen on näköjään vaihtunut vihreään.. 😉
 
Ja sitten se pääasia eli Katoko-arvonnan voittaja – hän on nimimerkki handy (onnea!!), laitan viestiä tulemaan!

handy

House Doctorin tuotteet ovat ihan suoosikkejani ja messinginvärisiä Circle-kynttilänjalkoja himoitsen erityisesti – niitä kaksin kappalein syksyä valaisemaan!


Few of my Insta moments from the weekend. The Katoko giveaway went to Handy, congrats!

6 thoughts on “KATOKO GIVEAWAY WINNER

 • Reply Sari 22/09/2014 at 08:01

  Hei vau, tuossa yhdessä seinässäkö nyt sitä Kalklitiria? Vai näenkö omiani, että olisi vaaleanharmaa? Hyvältä näyttää joka tapauksessa. 🙂 Mulla on ihan hirmuinen ihastus nyt päällänsä erilaisia sinivihreitä kohtaan. Värilastuja pyörii siellä täällä, kun vertailen eri sävyjä ja yritän päättää mitkä olis parhaat valinnat uuteen asuntoon. Ei sais olla liian vihreää muttei toisaalta liian sinistäkään. Katotaan miten käy!
  Mukavaa viikkoa sinne!

  • Reply Maiju 23/09/2014 at 10:39

   Joo keittiön seinässä on nyt harmaata Kalklitria, sävy San Saccaria. Siitä tuli tosi hyvä eikä ollenkaan sellainen rusehtava, jota pelkäsin. Mä kanssa tykkään vihreästä ihan älyttömästi ja jo mietin vihertävää Kalklitria pojan huoneeseen, siellä olisi yks niin ihana metsänvihreä sävy… 🙂

 • Reply Hannele/Täyttä Elämää 22/09/2014 at 10:08

  Kuvia odotellessa 🙂 Tytön huone näytti ihanalta!

  • Reply Maiju 23/09/2014 at 10:39

   Kiitos – tänään kannetaan sänky meidän “uuteen” makkariin eli sieltä ainakin on tulossa pian kuvia!!

 • Reply handy 23/09/2014 at 12:12

  Ihana aamun aloitus, tällainen viesti 🙂

  • Reply Maiju 23/09/2014 at 14:32

   🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.