GIRL´S ROOM VOL. 2

Hei! Vihdoin tuli tämä päivä, että voin näyttää valmiita kuvia tytön huoneesta. Suurin juttuhan täällä oli lattian maalaus kiiltävän valkoiseksi Betoluxilla eli pitkän kuivumisajan takia projekti kesti noin viikon. Maltoin antaa lattian olla rauhassa yhteensä viisi vuorokautta ja se tuntuu riittäneen hyvin. No damage yet!

 


Vielä muuten tarkennuksena, että tämä on siis se huone, jossa ennen oli meidän parisänky. Asunnon isoin makkari otettiin nyt tehokkaampaan käyttöön, kun tänne Ainan tavaroiden lisäksi saatiin erittäin  hyvin sopimaan myös meidän työpöydät. Siitä kuvakulmasta näkymiä sitten vähän myöhemmin! Hauskaa viikonloppua kaikille!
Finally my floor painting project is over! It took over a week as the paint had to dry for 5 days. But now we have “moved in” and in case you wonder what we had here earlier, it was our master bedroom. Now I feel that we are using this space more effectively as there is now proper room for our working tables also. More about that later! Have a nice Friday!

11 thoughts on “GIRL´S ROOM VOL. 2

 • Reply Mirka | Kauniit neliöt 19/09/2014 at 17:24

  Todella hieno lopputulos 🙂 Lapset varmasti viihtyvät!

  • Reply Maiju 19/09/2014 at 22:09

   Kiitos! Kyllä eron huomaa leikeissä, kun on enemmän tilaa! Vielä tytölle pieni oma pöytä, niin kokonaisuus on valmis 🙂

 • Reply geisha 19/09/2014 at 18:20

  Ihanan valoisa huone. Meilläkin on tarkoitus maalata betoluxilla olkkarin lattia (perketti). Olisin kiitollinen ohjeista maalauksen suhteen! : )

  • Reply Maiju 19/09/2014 at 22:15

   Kiitos, täällä on kahdella sivulla isot ikkunat eli valoa todellakin piisaa! Mulla on kokemusta vain lautalattioiden maalaamisesta (jos nyt parketti siitä jotenkin eroaa, en tiedä?), mutta sanoisin että hyvin tehdyt pohjatyöt on kaiken A ja O. Ensin lattioiden maalipesu, kunnon hionta (vanha lakka kokonaan pois) ja lopuksi pölyjen huolellinen pyyhintä kostealla muutamaankin kertaan. Kun lattia on kuiva, levitä maali laadukkaalla telalla – mä otin muutaman laudan leveyden kerrallaan ja ne jatkoin aina päästä päähän. Ja sitten tosiaankin se, että antaa maalin kuivua rauhassa, 5-7 vrk ainakin jottei huonekaluista jää painaumia. Onnea projektiin, siitä tulee varmana hieno!!

 • Reply karin // tunne tilat 19/09/2014 at 18:44

  Onpa ihastuttavan valoisaa! Ja pönttöuuni <3

  • Reply Maiju 19/09/2014 at 22:17

   Joo pönttis on kyllä ihana – kohta meillä alkaakin taas lämmityssesonki ja saadaan kuunnella takan rätinää iltaisin lasten kanssa <3

 • Reply Sonja 19/09/2014 at 20:19

  Siitä tuli ihana! : )

  • Reply Maiju 19/09/2014 at 22:18

   Kiitos Sonja, niin mustakin – ihan kaiken sen vaivan arvoinen projekti! 😉

 • Reply Sari 19/09/2014 at 23:37

  Siellä näyttäis olevan inspis ja hyvä pöhinä päällä! 🙂 Oikein kauniilta näyttää! Raikkaalta!

 • Reply Evelliina 25/09/2014 at 00:06

  Aivan ihana huone!

  Sitten joskus kun mulla on lapsia, haluan että he saavat myös leikkiä näin viihtyisässä lastenhuoneessa.

  • Reply Maiju 25/09/2014 at 12:16

   Voi kiitos, täällä on nyt kauheasti ylimääräistä tavaraa, kun lattioita maalataan muissa huoneissa eli kovasti odotan, että lapset saavat tämän kunnolla käyttöön!

Leave a Reply

Your email address will not be published.