TOP OF THE TOPS

Noniin, nyt taas vedetään henkeä ja koitetaan kestää mun ilmeet ja asennot näissä hienoissa asukuvissa, jotka sain merimiehen ottamaan. Oon niin innostunut syyspukeutumisesta, että halusin välttämättä tehdä tämän postauksen. Tykkään todella yksinkertaisista vaatteista, joissa on hyvä leikkaus sekä hillityt sävyt. Tänä syksynä tämmöisiä vaatteita on mun mielestä ollut hyvin tarjolla eli olen ehkä normaalia enemmän panostanut vaatetukseen. Mustien tai tummansinisten farkkujen kaverina on paitsi tuttua mustaa, myös harmaan eri sävyjä. Lisäksi oon hankkinut pari valkoistakin yläosaa, mikä tuntuu erityisen freessiltä!

 


Jos jonkun vinkin kehtaan antaa, niin Lindexin 100 % pellavapaita vois olla se. Ostin aiemmin aivan vastaavan paidan Filippa K:lta ja tuskin huomasin eroa. Paitsi hinnassa – Lindexin t-paita maksoi vaivaiset 14,90 € ja uskallan sanoa, että se ei laadussa kalpene Filipan paidalle. Ekojen kuvien paita on siis tuo Lindexin, ostin saman myös valkoisena ;).
Here are some of my favorite tops for autumn. Black, white, grey!

18 thoughts on “TOP OF THE TOPS

 • Reply Essi / Esmeralda's 09/09/2014 at 10:08

  Onpas ihania! Kivan simppeli tyyli sulla. 🙂 Tykkäisin itsekin, mutta kuitenkin sotken aina joukkoon jotain kimallusta, kuosia tai muuta sekavaa. 😀 Tuota Lindexin pellavateepparia täytyykin käydä kurkkaamassa, sopisi syksyyn paljon paremmin kuin puuvillaiset. 🙂

  • Reply Maiju 09/09/2014 at 10:10

   Käy ihmeessä katsastamassa tuo paita – mulla oli se päällä pojan hikisillä synttäreillä ja se oli mitä miellyttävin! Todella siis laadukas hintaansa nähden 🙂

 • Reply Pieni Lintu 09/09/2014 at 12:17

  Hei kato, sulla on ihan yhtä värikäs vaatemaku ku mulla. 😀

  • Reply Maiju 09/09/2014 at 12:55

   Kyllä, valkoinen on esim jotain ihan ekstremeä! 😉

 • Reply AnKa 09/09/2014 at 15:33

  Voisin hyvin itsekin ottaa nuo kaikki. Ajattomia. Kiitti vinkeistä, täytyypä käydä lindexillä ja ginassa.

  • Reply Maiju 09/09/2014 at 22:31

   Oon kyllä kantapään kautta oppinut, että suht yhtenäiset värit on se paras valinta – on niin helppoja yhdistellä 😉

 • Reply Mirka | Kauniit neliöt 09/09/2014 at 18:26

  Hyvä vinkki tuo Lindexin pellavainen t-paita! Täällä ilmoittautuu nimittäin kolmas “värikäs” pukeutuja 😉

  • Reply Maiju 09/09/2014 at 22:36

   Joo oonhan mäkin vaikka mitä tässä vuosien varrella kokeillut, mutta nämä tämmöiset suht eleettömät ja yksinkertaiset vaatteet vaan tuntuu sopivan parhaiten. Toivottavasti Lindexin paitaa vielä löytyy!

 • Reply merikukka 10/09/2014 at 08:36

  Minullakin on Lindexin pellavapaitoja, tosi kivoja ja keveitä päällä.

  • Reply Maiju 10/09/2014 at 09:45

   Niin on – näitä saisi tulla enemmänkin esim pidemmillä hihoilla!

 • Reply Sini/Nautiskellen 10/09/2014 at 09:17

  Oi, pitääkin käydä hakemassa noita Lindexin pellavapaitoja – olen haaveillut niistä Filippa K:n vastaavista, mutta hinta on mielestäni ollut liian kova (80€!). Tuntuu, että nykyään ei hinta aina kerro laadusta mitään, varsinkaan trikoovaatteiden kohdalla. Olen nykyään aika kriittinen vaateostosteni kanssa, enkä osta mitään hätiköidysti tai ellei se ole ihan 100% täydellinen. Tämä on johtanut siihen, etten juurikaan enää osta vaatteita, vain jotain harvoja valittuja. Nyt olen suunnitellut syksyksi ostavani täydellisen harmaan v-aukkoisen kasmirneuleen (Filippa K:lta löytyisi) ja ajattoman mustan villakangastakin.

  Tykkään tosi paljon näistä tyylipostauksistasi, koska oma tyylini on kovin samanlainen – simppeliä sekä malliltaan että väreiltään. Ja höpöhöpö asennot ja muut ovat ihan hyvät!

  • Reply Maiju 10/09/2014 at 09:43

   Mäkin olen lopenkyllästynyt siihen, että vaatekaappi täyttyy vaatteista, jotka on parin pesun jälkeen ihan kulahtaneita. Teinkin jo joku aika sitten päätöksen, että sen sijaan että ostan 2-3 halpis-kertakäyttöpaitaa ostan mielummin yhden hyvän joka toivon mukaan kestää. Oon viime vuosina ostanut ns. käyttävaatteiksi (trikoopaidat, neuleet) lähinnä vain Tiger of Swedenia ja Filippa K:ta eikä pettymyksiä ole tullut. Nytkin mulla on päällä varmaan 4 vuotta vanha musta neuletakki, joka ei ole mennyt miksikään! Ajattelen myös, että jos kallis vaate ei täytä odotuksia, niin sen voi aina reklamoida. Tietysti välillä tulee ostettua jotain halvempaakin, kun ei lompakko anna myöten, mutta nää ostokset on mulla vähentyneet koko ajan.

   Kiva jos tykkäsit postauksesta – ajatuksena on kyllä kirjoitella aiheesta aina välillä, seuraava on jo hautumassa 😉

 • Reply Maija/Pihkala 10/09/2014 at 23:45

  Tämä oli kiva postaus, itse ainakin tykkään lukea välillä tällaisistakin aiheista, vaikka blogin pääfokus olisikin sisustuksessa. 🙂 Ja heh, sitäpaitsi tämä väriskaala osui ja upposi meikäläiseen, harmaa, musta ja valkoinen taitaa olla ne päävärit munkin garderoobissa.

  Kirjoittelin pari sanaa suomalaisesta muotoilusta ja heitin haasteen eteenpäin sulle, olisi kiva kuulla ajatuksiasi asiasta:

  http://talopihkala.blogspot.fi/2014/09/suomalaisen-muotoilun-esiinmarssi.html#.VBC3M2N-WSo

  • Reply Maiju 11/09/2014 at 09:26

   Aiheet sisustuksessa tuntuvat välillä vähän rajallisilta (koko ajan ei voi olla ostamassa jotain uutta) eli itsellekin on mukavaa vaihtelua kirjoittaa silloin tällöin jostakin muusta. Varsinkin kun syksy on taas innostanut miettimään tätäkin puolta, kiva jos tykkäsit jutusta 🙂

   Kiitos haasteesta – olenkin jo nähnyt siitä muutamia postauksia eli mielelläni tartun siihen itsekin!

 • Reply Ultsi 11/09/2014 at 10:12

  Kiitos kaunis t-paitavinkistä! Valkoinen ja harmaa löytyy nyt kaapista ja tykkään kovasti! Lindex jää helposti unholaan…

  • Reply Maiju 11/09/2014 at 10:18

   Jee, kiva kuulla että vinkistä oli hyötyä! Tuo harmaa varsinkin on mun syksyn ihan paras paita!

 • Reply Anna 16/09/2014 at 08:16

  Kaunista!

 • Reply sunny 16/09/2014 at 21:22

  I love all the colors you chose.
  My wardrobe this fall has all the same colors!
  Today I am wearing a grey tank dress with a black cardigan over it.
  For a bit of color, I have a bubblegum pink scarf.

  My hair is a similar color to yours but much longer. Your hairstyle has inspired me to get it cut to the same length.

Leave a Reply

Your email address will not be published.