ON THE FLOOR BY ASKO

Meillä on ollut muovimatot keittiössä jo pian neljä vuotta. En tiedä mikä olisi mun henkinen tila tänä päivänä, jos ne olisivat jotain muuta matskua. Nyt ei pulssi juurikaan nouse, vaikka niihin kaatuisi mitä – kevyt suihkutus vaan ja koneeseen 40 asteeseen ilman linkousta. Ulos tulee puhtaat matot, jotka vieläpä kuivuu ihan ennätyksellisen nopeesti. Hehkutan siis täydellä sydämellä!
 
Pilvi-muovimatto on saatu bloginäkyvyyttä vastaan / Plastic carpet is sponsored by Asko
Eilen sain kuulla, että Vaasan Askoon on saapunut uusi erä mattoja ja tällä kertaa myös mun hartaasti odottamassa sävyssä, nimittäin kokovalkoisena. Muut värit ovat kokomusta, beessi ja harmaa (sävyt voi käydä katsomassa mun Instagramista). Kokoja on myös useita.

Taas oli pakko hämmästyä, miten yksi matto voi vaikuttaa huoneen ilmeeseen! Sen mukana tulvahti tosi kivasti raikkautta ja selkeyttä eli todellinen syyspiristys – kiitos Askolle! Pesen tätä yhtä iloisesti kuin muitakin 🙂
I got myself a new carpet from a local homeware store called Asko. I´m a big fan of plastic carpets, cause they are so easy to wash. We´ve had them over 4 years now so I speak from my own experience. I had been waiting for a white one and it looks as fresh as a hoped it would! Imagine what a small carpet can do for a room…

11 thoughts on “ON THE FLOOR BY ASKO

 • Reply ellu 02/09/2014 at 15:59

  Hei mikä on maton hinta askossa? Nyt ei löytynyt ainakaan heidän sivultaan…

  • Reply Maiju 02/09/2014 at 16:10

   Koosta riippuen varmaan noin 30-159 €. Tämä 250 cm oli muistaakseni 75 €.

 • Reply Jaana 02/09/2014 at 18:17

  Moi,

  Superhienolta näyttää!! 🙂 Kiitos!

  Mattojen koot ja hinnat: 50×70 14,90
  70×150 39,-
  70×200 59,-
  70×250 75,-
  70×300 89,-
  130×190 115,-
  160×230 159,-
  Ja värithän on valkoinen, beige, harmaa ja musta

  • Reply Maiju 03/09/2014 at 12:45

   Kiitos Jaana näistä tiedoista, moni varmaan jo etsinytkin hintoja 🙂

 • Reply Pieni Lintu 02/09/2014 at 18:27

  Meillä ehti olla Askon muovimatto pari kuukautta käytössä kunnes siihen meni rikki pullollinen Tabascoa. Se on pilalla! Eipä lähtenyt vaikka mitä temppuja olen kokeillut. 🙁

  • Reply Maiju 03/09/2014 at 12:45

   Voi harmi – soossi jäi varmaan just niihin loimiin kiinni vai jäikö ihan muoviinkin? Tulee mieleen, että liotus jossain valkaisevassa peusvedessä vois auttaa – joku Vanish Oxi Action, Fairy Power tai vastaava?

   • Reply Pieni Lintu 03/09/2014 at 15:45

    Kyseessä oli Askon tähtimatto. Tabascoa on loimilangoissa sekä valkoissa tähdissä. Vanish ei auttanut, ei Fairy, ei sappisaippua. Kloriitilla vähän sain töpöteltyä valkoisia kohtia, mutta eipä tuollaista moniväristä saa kunnolla. Pilalla mikä pilalla. No on kääntöpuoli ees jäljellä, mutta se on just se tylsempi puoli – valkoisella mustia tähtiä.

 • Reply piitzi 02/09/2014 at 21:20

  Olispa tarve keittiöön harmaalle muovimatolle… mitenkä hyvin tuo pysyy lattiassa? Meillä kun on kissa ja ipanat ravaa ympäriinsä… Ja luistaakohan alta jos on laminaattilattialla? Meille ei sen taki tullut ihania värikkäitä räsymattoja kun meinasi lentää selälleen kun matto lähtee alta liukkaalla laminaatlla…

  • Reply Maiju 03/09/2014 at 12:43

   Meillä on kaikissa huoneissa maalattu lautalattia ja niissä ainakin pysyy erittäin hyvin. Myös mitä kavereiden luona oon vastaavia nähnyt, niin ei heilläkään ole laminaatin/parketin kanssa ollut liukumisongelmia. Eli melkein uskaltaisin sanoa, että pysyy paikoillaan..

 • Reply Sonja 02/09/2014 at 23:28

  Ompa hyvännäköinen 😮 pitäisköhän meilläkin ihan investoida uuteen keittiönmattoon kun tuo meidän kankainen räsymatto ei aina arvosta mun kokkaamista…

  • Reply Maiju 03/09/2014 at 12:41

   No ei varmaan arvosta 🙂 Tästä sais hyvän TV-shoppi videon, jossa muovimatolle ja puuvillamatolle kaadetaan ketsuppia ja putsataan pois, hehe. Eilen muuten just kävi näin, että tytön ketsuppipastaa oli ympäri mattoa, mutta se lähti kun laitoin vanhaan tiskiharjaan fairya ja harjasin kevyesti hetken. Ja rätillä vaan loput pois – ei jääny mitään jälkeä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.