BLOGIKIRPPIS VAASA 23/8

Hei! Täällä on viime päivät saatettu koti melkoiseen kaaokseen, sillä oon tyhjännyt kaappeja ensi lauantain blogikirppistä varten! Tapahtuma järjestetään klo. 10-15 kahvila Ylikivassa Vaasassa, osoitteessa Kauppapuistikko 10. Myyntipöytiä on lisäksi kahvilan edustalla.
 
Ajattelin ensin, että mulla on kirppikselle menossa lähinnä lasten pieneksi jääneitä vaatteita, mutta mitä syvemmälle niihin kuuluisiin kaappeihin (ja vintille!) oon sukeltanut, sitä enemmän sieltä on löytynyt kaikkea kivaa myyntiin. Myyn pois erityisesti kaikkea maalaisromanttista ja industrialvintage-tavaraa; köyhäinhopeaa, lamppuja, astioita, huonekaluja yms. Lisäksi myyntiin tulee kenkiä, laukkuja sekä naisten- ja lastenvaatteita, mukana mm. paljon Polarn O. Pyretiä ja Marimekkoa. Tervetuloa kirppikselle Ylikivaan klo. 10 ensi lauantaina! Tässä vielä linkki tapahtuman facebook-sivulle.


We are organizing a blogger´s flea market on up coming Saturday at my hometown Vaasa.

4 thoughts on “BLOGIKIRPPIS VAASA 23/8

 • Reply Kaisa / No home without you 21/08/2014 at 19:13

  Oivoi, sun pöydän tulisin mieluusti myllertämään. Hemmetin välimatka. Hyviä myyntejä!

 • Reply Anna/Kotikolmio 23/08/2014 at 18:14

  Oli onnistunut tapahtuma ja ainakin mun mielestä kauppa kävi hyvin. Tarjolla oli varmasti jokaiselle jotakin. Vähän mua jäi ne sun tikkaat vaivaamaan 😉

 • Reply Annika 23/08/2014 at 19:07

  Ehdottomasti pitää järjestää uudestaan tämmönen blogikirppis. Mahtavia löytöjä 🙂

 • Reply Laura 24/08/2014 at 18:36

  Onnea myyntiin! PS. Milloin julistat arvonnan voittajat?

Leave a Reply

Your email address will not be published.