SIDE TABLE ON WHEELS

Hei! En oo jotenkin yöpöytä-tyyppiä eli että meille hankittaisiin kaksi samanlaista pikkupöytää sängyn molemmin puolin. Ehkä se on se liiallinen symmetrisyys, mikä ei innosta – vähän sama kuin keittiöntuolien kanssa, en voisi kuvitella kuutta samanlaista meidän ruokapöydän ympärille (mikähän siinäkin on…?)! Tiesin siis heti löytäneeni sopivan pöydän sängyn viereen, kun sen viime viikolla Ikeassa näin. Korkeus, muotoilu, pyörät ja malli muutenkin olivat ihan nappiin! Tämän siirtää myös helposti muualle, jos vaikka päätän joskus ne kaksi yöpöytää ostaa, hehe 🙂 Onko muita yöpöytä-rajoittuneita?
 I´m not into bedside tables. That you have two similar ones on each side. Too symmetric for my taste maybe – like having six identical kitchen chairs! Still it´s nice to have a place for mobile phone or glass of water at nights. This small table from Ikea was perfect and can be easily moved else where too! And wheels are so trendy right now, right?

9 thoughts on “SIDE TABLE ON WHEELS

 • Reply phocahispida / Ilman sinua olen lyijyä 27/07/2014 at 11:09

  Meillä on niin kapea makkari, ettei kulkuväylien nimissä mahdu ns. kiinteäsijaintisia yöpöytiä. Jouduin tuunaamaan ratkaisun Ikean toimistolaatikoista ja irtopyöristä: Yöpöytiin saa tavaraa sisään ja halutessaan laskettua puhelimen/lasin tms. niille, mutta ne saa myös rullailtua sängyn alle pois tieltä. Tuo Ikean pöytä on kyllä tosi monikäyttöinen, olen nähnyt sitä tosi monenlaisissa tiloissa / tarkoituksissa.

  P.S. Kohtuuviileää sisätekemistä helteille voi voittaa täältä:
  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/07/25/arvonta-liput-ateneumin-tove-jansson-nayttelyyn/

  • Reply Maiju 27/07/2014 at 11:55

   Kuulostaapa fiksulta systeemiltä, että pöydät saa ihan kokonaan pois piiloon, vau mikä idea! 🙂

 • Reply Anna/Kotikolmio 28/07/2014 at 21:57

  Meilläkin on eripariset yöpöydät. Ja just tollanen samanlainen pöytä ylimääräisenä parvekkeella. Oon miettinyt sitä myös joskus yöpöydäksi, mutta toistaiseksi ei oo pystynyt luopumaan laatikoista. Sinne saa niin näppärästi kaiken piiloon ja pölyltä suojaan. Ehkä vielä joskus kokeilen, koska tää ainakin näyttää tosi hyvältä 🙂

  • Reply Maiju 30/07/2014 at 21:30

   Mäkään en mitenkään rakasta ylimääräistä pölyjen pyyhkimistä eli laatikollinen pöytä on siinä mielessä kyllä helppo! Ehkä syksyn tullen otat tuon pöydän kokeiluun (?), on se ainakin kivan matala 😉

 • Reply Taru / Sort of Pink 29/07/2014 at 09:46

  Joojoo ei voi olla kahta samanlaista yöpöytää! Eikä välttämättä edes yhtäkään 😉 Pienet makkarit on ollu mun kirous kaikissa kämpissä joten sängynpääty toimittaa yleensä yöpöydän virkaa 😉 Hieno on tuo teidän yöpöytä!

  • Reply Maiju 30/07/2014 at 21:27

   Niinpä, mikä siinäkin on että makkarin on oltava aina niin pieni!? Että siihen just menee se parisänky ja yöpöydät molemminpuolin, kamalaa.. Joku sängynpääty olis kyllä kiva, mutta meillä on esteenä tuo ikkuna, pah!

 • Reply Hanna 30/07/2014 at 19:49

  Hei täällä on myös yksi yöpöytärajoittunut! Yöpöydän virkaa toimittaa (kylläkin kaksi samanlaista) omenalaatikkoa, mutta ne on aseteltu eri päin; toinen pystyyn ja toinen vaakaan. En voi sietää perinteisiä yöpöytiä tai ns. ruokapöytäkalustoa (pöytä + tuolit)

  • Reply Maiju 30/07/2014 at 21:23

   Hehe, en näköjään ole yksin näiden mun “rajoitusten” kanssa! Omenalaatikot kuulostaa hyviltä – semmonen kyllä kolahtaa eli kun joku keksii pienen pöydän sängynviereen ilman, että se on liian selkeästi just semmonen “standardiyöpöytä”! 😉

 • Reply Dagný Björg from Feel Inspired Blog 08/08/2014 at 13:04

  Lovely table! Love your plant also 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *