SMART KIDS ON THE BLOCK

Hei! Tänään oli spesiaalipäivä, sillä saatiin merimiehen kanssa olla todistamassa siskoni naimisiinmenoa. Vihkiminen tapahtui maistraatissa ja itse hääjuhlaa vietettiin hyvässä ravintolassa vain lähimpien sukulaisten ja ystävien kesken. Eli semmoisesta simppelistä ja rennosta tilaisuudesta oli kaikenkaikkiaan kyse!

 


Valitsin lapsille päälle kevyttä kesävaatetta, ja molemmat vaikutti niissä jopa viihtyvän. Ainan mekko on saatu kaverin tyttäreltä – pieni pinnikin on siellä jossain hiusten seassa. Paavolla on H&M:n ohuet farkkushortsit ja valkoinen kauluspaita, jonka hihat käärittiin. Musta kravatti on kirppikseltä ja tennarit Prismasta. Hatun poika halusi myös ehdottomasti päähänsä. Morsiankin oli muuten sinivalkoisissa ;).
Hi! My sister got married today, so this was a special day for us. The wedding was very casual and nice, so no fancy stuff was needed for the kids. Aina has an old dress that I got from my friend, and Paavo has light shorts and shirt from H&M. And a gentleman needs a tie and a hat too!

10 thoughts on “SMART KIDS ON THE BLOCK

 • Reply saija 26/07/2014 at 00:33

  hellunen murupallero ja tyylikäs pikkumies <3

  • Reply Maiju 26/07/2014 at 00:35

   Kiitti! 🙂

 • Reply piia 26/07/2014 at 07:14

  Söpöt pikkuiset. Onnea siskollesi. Teillä on nyt sama hääpäivä, eikös vain? Muistan siksi, koska meidät vihittiin myös viime vuonna tuona päivänä. Ja hauska yhteensattuma, minun siskoni tanssii tänään häitään 😉

  • Reply Maiju 27/07/2014 at 11:49

   Aika lähekkäin meni siskon ja mun hääpäivät, mutta me ehdittiin avioon jo heinäkuussa alkukuusta. Ei tullut siis sama päivä – miten hauska yhteensattuma, että teillä näin kävi! 😉

 • Reply Sarp 26/07/2014 at 09:16

  Lapset näyttävät tyylikkään söpöiltä ja
  mikä tärkeää näin kuumalla noissa on varmaan rento olo.
  Tykkään juurikin tuollaisista klassisista lastenvaatteista.
  Onpa muuten tytöllä ihanat kengät.
  Juuri tuollaiset simppelit ja kivat kengät tuntuu olevan lähes mahdoton löytää.

  • Reply Maiju 27/07/2014 at 11:54

   Joo nämä perinteisemmän oloiset vaatteet tuntuu sopivan meidän lapsille paremmin kuin MiniRodinit yms, vaikka ne ihan huikeita onkin. Poika ei vaan ehkä tuntisi oloansa niissä hyväksi, mutta näissä viihtyi! 😉 Tytön kanssa jännitin, että milloin alkaa riisumaan vaatteitaan, kun on koko kesän kirmaillut mökillä nakuna, hehe! Tytön kengät on H&M:stä – olen huomannut, että näitä kannattaa katsoa aina alkusesongista, sillä menevät nopsaan!

 • Reply Htre 29/07/2014 at 09:16

  Ihanat tyypit. Paljonko heillä on ikäeroa? Kova toise lapsen dilemma meneillään. Eka täyttää pian kolme. Miten asia teillä ratkesi, saanen udella?

  H

  • Reply Maiju 30/07/2014 at 21:37

   Lapsilla on ikäeroa 5,5 vuotta, mikä ei sinänsä ole mikään suunniteltu juttu, sillä poikahan on syntynyt mun edellisestä liitosta. Tällainen uusperhe siis ollaan! Itsekin jännitin vähän lasten isoa (?) ikäeroa, mutta se on näin myöhemmin osoittautunut pelkästään hyväksi: vanhempi on monella tapaa jo tosi omatoiminen kun taas tyttö täystyöllistää mut hyvin vielä kaikessa. Eniten olen kyllä yllättynyt siitä, miten hyvin heillä on toisistaan seuraa – nauttivat yhdessä touhuamisesta ja naurua riittää! Poika osaa vähän jo katsoa tytön peräänkin, mikä tietysti auttaa. Eli arki sujuu meillä oikein mallikkaasti, vaikka kyllä nuo välillä ottaa yhteenkin 😉 Sanoisin siis, että sisarus on aivan mahtava juttu, se antaa niin paljon! Suosittelen! 🙂

   • Reply Htre 01/08/2014 at 10:36

    Kiitos vastauksesta! Kyllä tässä on jo ollut selvä, että se toinen pitää hankkia. Ajankohta vaan vielä on hakusessa. Mutta kai sitä pitää alkaa yrittämään, kun eihän sitä tiedä onnistuneeko tuo kovnkaan nopeasti. Eka oli kyllä niin nopea ylläri, että toivon että tärppäis suht pian. Kaikkea hyvää teille!

    H

    • Reply Maiju 01/08/2014 at 10:53

     Kovasti onnea, että saatte pian uuden perheenjäsenen! Mäkin voisin “ottaa” vielä yhden ihanan vastasyntyneen, mutta se raskausaika ei (ainakaan tällä hetkellä) houkuttele 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.