FLOWER LOVE

Mökillä käynnistyy vihdoin hartaasti odotettu pieni pintaremontti, kun yläkerran kahteen makuuhuoneeseen naputellaan seinille puupaneelit (heti kun rautakauppa pystyy ne toimittamaan). Lupaan napata pari ennen-kuvaa, josta nykyinen ankeus selviää. Sisustusinto sai näistä suunnitelmista luonnollisesti hyvin nostetta eli klikkasin Marimekon alesta toiseen makkariin sivuverhon. Ostin kankaan ihan hasardina näkemättä sitä lainkaan luonnossa, mutta onneksi se oli niin ihana kuin ajattelin. Tai oikeastaan vielä parempi. Rakastan!

 


Rottinkipöytä jo odottelee mökillä kaveria. Eiköhän tästä ihan kiva kokonaisuus tule, kun ajattelee taustalle valkoista vaakapaneelia?
Soon, soon I can get my hands dirty and start to decorate our 2nd floor at the cabin. Now it´s just depressing, but I think that white wooden panel will give a much needed facelift. Curtain is from Marimekko and I think it´ll be great with that old side table I found from a trash bin :)!

 

5 thoughts on “FLOWER LOVE

 • Reply Sarp 25/07/2014 at 09:47

  Kyllä noista aineksista hyvä syntyy.
  Kiva toi Hirven Kosmoskukka.

  • Reply Maiju 26/07/2014 at 00:37

   Kiitos, mullakin on kova usko että paneelit pelastaa koko yläkerran! Kokeilin verhoa jo kotiinkin, mutta onneksi se oli vähän liian keltainen makkariin, hehe! ;D

 • Reply nalle 25/07/2014 at 10:03

  Tulee ihan kesähuonefiilis tuosta pöydästä ja kankaasta♥

  • Reply Maiju 26/07/2014 at 00:36

   Sepä kuulostaa hyvältä, sillä just sellainen kesäinen mökkifiilis sinne on hakusessa! Kotoisaa ja rauhallista, ei mitään katalogi-sisustusta 😉

 • Reply Joanna 28/07/2014 at 22:55

  Oi toi rottinkipöytä on nami,samoin verho. Hyvät “eväät” mökille.

Leave a Reply

Your email address will not be published.