COLOR SHY

Siivosin taas pitkästä aikaa vaatekaapin ja totesin ihan sen saman, minkä niin useesti ennenkin – tylsä on väriskaala perusvaatteissa. Pelkkää mustaa, harmaata ja pari valkoista. “Väriläiskänä” korkeintaan maastonvihreetä.. Treenivaatteissa tähän jumiin on melkein mahdoton päästä – niin värikästä on tällä hetkellä tarjonta! Vähän mulla on hassu olo sähkönsinisessä ja etenkin tossa persikan värisessä hupparissa, mutta tarviiko kaikki aina olla niin harkittua 🙂

 


Kyselin keväämmällä vissiin niin hanakasti eri New Balancen mallien saatavuuksia, että päättivät sieltä lähettää mulle yhden parin (malli 574) testattavaksi, kiitos! Kuten ne toistetkin, niin myös nämä on jalassa ihanan kevyet! Kesän lemppareihin kuuluu myös uudet bikinit, aika klassista Adidasta enkö sanoisi.. Mites te muut – saako olla värejä?


New Balancet saatu bloginäkyvyyttä vastaan
My wardrobe has basically only black, grey and white. A bit boring at times. So with my training gear I like to get little crazy. I was lucky to get a pair of New Balance 574 sneakers from the company and this model is great too, so light!! Color or no color for you?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *