BACK TO WORK

Hei! Otsikko tiivistääkin oleellisimman eli olen viime viikolla palannut takaisin töihin. Lapsen kanssa vietetyistä leppoisista päivistä ei onneksi tarvitse luopua ihan kokonaan, sillä teen vaan 50 % työviikkoa. Tuntuu tosi hyvältä, koska a) mun alan töitä ei ole tarjolla juuri lainkaan, b) saan rahaa (!!) ja c) Aina saa jatkaa merimiehen kanssa kotihoidossa. Työpaikka on vieläpä sama, josta jäin äitiyslomalle eli ihan uppo-outoon ei tarvi munkaan aamuisin lähteä 😉
 
Silti täytyy myöntää, että pieni vaatekriisi muhii mun kaapissa. Teen hommia pienessä toimistossa eli työvaatteiksi riittää melko tavalliset fiksut ja siistit perusvaatteet. Tässä yhden päivän lookki. Kenkiä varten teippasin kantapäihin kunnon kerroksen urheiluteippiä, koska pelkäsin samaa lopputulosta kuin viime vuonna kun nämä ostin. Mutta ehkä ne on nyt asettuneet, hah uusien kenkien tuska.. 🙂

Yes, I´m back to work again, meaning that I´ll work 50 % of the week. Nice soft start and Aina gets to stay at home with sailor meanwhile I´m at work. And let´s put it that way that I do need the money, for real!! So I´m only happy about it! Can´t say the same about my wardrobe… it´s kind of limited after being at home for 1,5 years! 🙂 Anyhow, this was one of my “looks” last week, luckily we have a very casual office 🙂


denim shirt   /   noisy may
jeans   /   gina tricot
shoes   /   bianco

0 thoughts on “BACK TO WORK

 • Reply Tiinakaisa 13/05/2014 at 14:34

  Just hyvä lookki! Peukku. Ja tsemppiä töiden alkuun 🙂

  • Reply Maiju 13/05/2014 at 20:10

   Kiitti!

 • Reply Saara 13/05/2014 at 16:41

  No miltä tuntu palata? 🙂
  Mitäs työtä/alaa teet?

  • Reply Maiju 13/05/2014 at 20:12

   Hyvältä – lyhyempi työviikko on aivan unelmaratkaisu tähän elämäntilanteeseen! Oon sote-alalla asiantuntijatehtävissä, ei sitä ehkä paremmin pysty kuvaamaan 🙂

   • Reply Saara 14/05/2014 at 21:09

    Noni! Siitä se taas sitte lähtee 🙂
    Teen ite kanssa lyhyempää työviikkoa 30t/vko ja sopii loistavasti mun ja lapsen tarpeisiin 🙂 ja aion jatkaa vuoteen 2019 asti kun pääsee tokalta luokalta.
    Tsemppistä töihin ! 🙂

 • Reply Sarp 13/05/2014 at 19:34

  Pukeutumis- ja kenkäongelma on itsellekin tuttu.
  Sinulla on kyllä pirtsakat kengät, kyllä noilla kelpaa töissä tallata.
  Ihana että sait töitä ja vielä joustoa työaikaan.

  • Reply Maiju 13/05/2014 at 20:16

   Joo olin jo varautunut olemaan kotona kauemminkin just kun oman alan töitä on tällä hetkellä tarjolla niin vähän. Eli tämä oli ihan onnenpotku etenkin tuolla pienemmällä työprossalla! Mä en kyllä missään jakkupukuhommassa viihtyisi eli näitä farkku-lookeja on luvassa enemmänkin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.