SPRING LOOK

Kevät ja kevät – paremmin sopisi, että vähemmän talvinen koska kaulassa edelleen on huivi, päällä takki ja pitkät housut! Mutta Suomen keväästä kun puhutaan, niin nämä vaatekappaleet on sopineet siihen tosi hyvin – kapea musta takki on malliltaan kivan simppeli, mustat farkut sitä peruskamaa ja huivi + lasit löytöjä kirppikseltä (1 €/kpl). Lenkkarit sen sijaan – aah, vielä paremmat livenä kuin netistä ihmeteltynä eli New Balancen 420-mallin pari saapui mulle viimein! Täytyy olla kevyimmät ja mukavimmat kengät ikinä!
Nyt varmaan joku voihkaisi, että sinäkin brutukseni laitat jotain asukuvia – no joo, ajattelin että tämmöistä sisältöä voisi tänne jatkossa silloin tällöin tulla, mutta ei nyt sentään ihan päivän asu -tasolla. Siis fiiliksen mukaan 🙂 Mitäs sanotte?

My Spring look looks a lot like black on black, but I´m trying my best to wear some color too – see that scarf? 🙂 You folks in southern regions must have your flower dresses on by now, but in Finland the weather is somewhere +5-10 degrees on daytime. So this explains the longer jacket and jeans. Still the best part of this outfit is in my mind those awesome New Balance sneakers that I just got. Love them! What do you think about these kind of outfit posts in my blog, should I do more or leave it to others?


jacket / h&m
jeans / gina tricot
trainers / new balance
scarf / 2nd hand
sun glasses / 2nd hand
bag / pull & bear

0 thoughts on “SPRING LOOK

 • Reply Fanny 01/05/2014 at 13:35

  Love your photos! 🙂 That bag is perfect..

  • Reply Maiju 01/05/2014 at 18:16

   Thanks! It’s amazing how much stuff goes into that bag!! 🙂

 • Reply Sazu 01/05/2014 at 15:41

  Kauniita kuvia, mikäs näitä katsoessa. 🙂 Lisää vaan asukuvia fiiliksen mukaan!

  • Reply Maiju 01/05/2014 at 18:15

   Kiitti! En ole hirveän monipuolinen pukeutuja, mutta ehkä välillä saan kasaan jotain ihan järkevää. Toiveissa olisi, että joka asussa olis jotain kirppikseltä/käytettynä hankittua eikä kaikki ihan suoraan henkkamaukat henkarista 😉

   • Reply Sazu 02/05/2014 at 20:41

    No mutta toihan jatkaisi tosi hyvin sun blogin linjaa. Iso peukku idealle täältä! 🙂

    • Reply Maiju 02/05/2014 at 21:22

     Hyvä juttu! Tämä aihe kyllä kiinnostaa mua ja tosiaan jos saisin aina vähän 2nd hand -ideaakin mukaan, niin aina parempi! 😉

 • Reply Minna H 01/05/2014 at 19:32

  Kivoja myös nämä asukuvat, ei haittaa ihan yhtään! Sulla on ihana hyvänmielen blogi!

  • Reply Maiju 06/05/2014 at 14:57

   Kiitti, aivan mahtavaa jos tätä palstaa lukiessa tulee hyvälle mielelle!!

 • Reply Kaisa 02/05/2014 at 08:19

  Voi vitsi, taisin bongata sinut kaupungilla tässä asussa muutama päivä sitten? Silmään pisti harvinaisen tyylikäs pukeutuja ja olin tunnistavani blogin perusteella, mutta en toki tohtinut tulla häiritsemään 🙂
  Ehdottomasti olisi kiva nähdä jatkossakin asukuvia!

  • Reply Maiju 02/05/2014 at 18:53

   Voi kiitos! Kotiäidin olotila on yleensä jossain nuhjun ja homssun välillä eli tämä kommentti lämmittää tosi paljon 🙂 Enpä muuten tullut ajatelleeksi, että näiden vaatepostausten myötä tunnistettavuus nousee aika kohisten, heh. Mutta ei se haittaa, en ollenkaan häiriinny vaikka olisitkin tullut moikkaamaan!

 • Reply Jessica 02/05/2014 at 17:03

  Love the mix of both outfits and interior decoration, keep it! Love that you also write in english: As a Swede with Finnish parents my Finnish isn’t as good as it could have been, so I practice my poor Finnish skills first and then get the translation further down in the text:-D

  • Reply Maiju 02/05/2014 at 18:56

   I will definitely keep on writing in both languages as I´ve noticed that people like to read at least something about the things I´m showing here :). And finnish is a difficult languages also for Swedish speaking people here in Finland! Great that you want to keep your skills up-to-date!!

 • Reply Joanna 02/05/2014 at 18:17

  Noi tennarit on ihan täydelliset. Sovittelin Nilsonilla New Balancen tennareita ja kirosin itekseni kun mun räpylät ei mahtuneet niihin. Pikkuvarvas pitäis sahata pois 😉

  • Reply Maiju 02/05/2014 at 21:25

   Plääh mitä tuuria! Ootko katsonut kokoja netistä? Mä tilasin omani Footasylmista ja toimitus kesti viikon. Postarit on Suomeen melko kovat (11-12 €), mutta sain niistäkin vähän kotiinpäin kun googletin -10 % discount coden jostain alennuskoodisivustolta. Tuolla on ainakin paljon malleja!

 • Reply Annie 02/05/2014 at 18:21

  Brutukseni, laita vaan! 🙂 tyylisi on ihana ja kuvissasi aina täydellinen valo. Tätä laatublogia on ilo lukea!

  • Reply Maiju 02/05/2014 at 18:59

   Onpas häkellyttävän mahtava kommentti, pelasti mun päivän – kiitos!! 🙂

 • Reply Teija 03/05/2014 at 11:31

  Tosi skarppi ja ihana asu. Tuollaista takkia oon metsästäny ikuisuuden, ootko koska sen ostanu, et vieläköhän vois henkalta löytyä?

  • Reply Maiju 03/05/2014 at 13:18

   Takki on ostettu vasta pari viikkoa sitten eli jostain vähän syrjäisemmästä H&M:n liikkeestä saattaisi varmaan vielä löytyä. Myös netti kannattaa tutkia. Samaa mallia saa muuten myös valkoisena ja siitä ainakin oli täällä Vaasassa paljon kokoja jäljellä. On tosi mukava päällä, ja heti tulee vähän “siistimpi” olo 🙂

   • Reply Teija 03/05/2014 at 21:07

    Kiitos vastauksestasi, täytyypä lähteä etsimään 🙂 Just tuota “siistimpää” fiilistä haen 🙂

 • Reply H 03/05/2014 at 23:42

  Loistava idea! Täällä on yksi innokas asukuvien(kin) kannattaja! Myös pukeutumistyylisi on tyylikästä. Ja mustahan on väreistä se paras. 😉 Minua kiinnostaisi tietää, mikä Gina Tricotin malli nuo kuvassa olevat housut ovat.

  • Reply Maiju 06/05/2014 at 14:59

   Hei ja pahoittelut, että sait odottaa tietoa farkuista – ne on Gina Tricotin Lisat eli todella joustavaa kangasta ja malliltaan tosi kapeat. Olen muuten tykännyt paitsi että kaupassa tuntunut tiukka vyötärö löystyi aika nopeaan eli ehkä olisi pitänyt ottaa kokoa pienemmät.. On aika supermukavat päällä!

   • Reply H 08/05/2014 at 23:02

    Arvaa, mun oli pakko käydä hakemassa nuo housut! 😀 Oikeassa olet, ovat supermukavat päällä ja todella kivan malliset. Itse vielä tuumailen, tuliko valittua oikea koko (myyjät kovasti varoittelivat, että nämä housut venyy), mutta toistaiseksi ainakin vaikuttavat just sopivilta! Kiitos tästä vinkistä! 😉

    • Reply Maiju 11/05/2014 at 22:49

     Hauska kuulla – hyviä farkkuja on niin vaikea löytää, kun valikoimaa ja merkkejä on niin paljon! Mä myös mietin, että tuliko sittenkin otettua kokoa liian isot, kun nämä löystyi tosi nopsaan… Vaikka ei mitkään lököt ihan silti 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *