THE 1ST OF MAY

Mitäpä muutakaan asiaa tänään olisi kuin Hauskaa Vappua -toivotukset kaikille! Harmi, että ilma kylmeni viime viikkoisesta sen verran, että ystävän upouudella terassilla voidaan käydä vain pihvit grillaamassa auringossa paistattelun sijaan. Muuten meidän Vappuun kuuluu ihan ne perinteiset munkit ja simat, nakit ja perunasalaatit sekä ilmapallot ja serpentiini. Ainalle löytyi hyvä Vappu-mekkokin, kun yhtäkkiä tajusin, että seinällä monta kuukautta roikkunut Iloinen-mekko ehtii kohta pieneksi!

 We are celebrating The first of May here in Finland, so that´s explains the balloons and stuff. 🙂

0 thoughts on “THE 1ST OF MAY

  • Reply Essi 30/04/2014 at 21:28

    Hauskaa vappua! Suloinen pikkuinen kauniissa mekossaan. 🙂

    • Reply Maiju 01/05/2014 at 18:16

      Kiitos ja hauskaa vappua sinnekin!! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.