TO BAKE A FAKE CAKE

Hei! Oon tässä kevään aikana pitänyt pientä kuntoprojektia, johon on sisältynyt paljon juoksua ja nyt huhtikuusta lähtien varovaista tutustumista mun inhokkiin – salitreeniin, mutta Crossfitin muodossa. Vaikka oon tästä kaikesta aikasta liekeissä, niin en rupea siitä sen enempää kertoilemaan (tiedän, että monella ns. fitnessähky) muuta kuin että kiloja on karissut ja mieli on hyvä – ehkä se riittää 🙂

 


Oon silti luonnostani kova herkkusuu eli oli projektia tai ei – pitää suu saada makeaksi aina välillä. Mielenkiinnolla oonkin seurannut The Good Morning -blogia, jossa Kaisa kokkailee terveellisimpiä herkkuja vähän joka lähtöön! Päätin lopulta kääriä myös itse hihat ja kokeilla Kaisan ohjeella piirakan tekoa. Ja kas kummaa, siitä tuli vallan hyvää ja jopa merimiehenkin mielestä syötävää, what?! Toinen ohje, johon olen suorastaan rakastunut, on Kaisan vaniljaproteiinipannukakut, kerrassaan loistavia!!

Hi, I made my first “fitness pie” using a recipe I found from The Good Morning blog. It was surprisingly good for a pie not containing any real sugar, butter or flour!

5 thoughts on “TO BAKE A FAKE CAKE

 • Reply Vilja @ muotoseikka 23/04/2014 at 14:56

  Minulla on kovin paljon ruokarajoitteita, enkä voi juuri syödä leivonnaisia, mutta tämä ohje sopii minulle. Mielettömän iso kiitos! Aion tehdä sitä, kun loma viikonloppuna alkaa 🙂

 • Reply marsalkka 23/04/2014 at 15:33

  Ompas herkkukakku! Käy ilmoittamassa kakkusi Unelmakakku-kilpailuun niin voit päästä Pariisiin herkuttelemaan 🙂
  http://www.raminkonditoria.fi/index.php/unelmakakku/

 • Reply lena / london and beyond 23/04/2014 at 16:50

  Ihania nämä The Good Morning blogin reseptit, olen itsekin ihastellut 🙂 Pitääpä kokeilla tätä tosiaan!

 • Reply Kati - Kerttunen 25/04/2014 at 22:12

  Mutta tuohan näyttää todella herkulliselta. En ole myöskään tiennyt tuon mainitsemasi blogin olemassaolosta. Vaikuttaa tutustumisen arvioiselta, kiitos vinkistä siis!

 • Reply s 17/05/2014 at 19:27

  hei muuten onko cup tässä reseptissä dl?

Leave a Reply

Your email address will not be published.