MOONCAKE WINNER!

Hei! Pääsiäisen Mooncake-arvontaan tuli hieno määrä osallistujia, joten kiitos kaikille! Aveon sponsoroiman Mooncake-eläintyynyn voittajaksi valikoitui satunnaislukugeneraattorin arpomana nimimerkki “Kärt” kommentilla: “I love them all but my favorite is the deer one:)”. Onnittelut, postia lähtee sinulle pian!
 
Kuvituksena muutama otos Aveon viime viikolla järjestämästä bloggaajaillasta, jonne valitettavasti pääsin vain avecin kera. Yksivuotias koski käytännössä kaikkeen muuhun kuin häntä varten esille otettuun lego-laatikkoon, joten osallistuminen jäi tällä kertaa vähän vaillinaiseksi :/ Silti oli mukava nähdä vaasalaisia blogikolleegoja ja tutustua Aveon inspiroivaan toimistoon, kiitos!
Hi! I have a winner for the Mooncake animal cushion giveaway and it´s “
Kärt” with the comment: “I love them all but my favorite is the deer one:)”. Congrats! You´ll be getting some post soon!

The pics are from Aveo´s bloggers event, where we got to hear from the latest textile trends and see their inspiring office, thank you!

0 thoughts on “MOONCAKE WINNER!

  • Reply Kärt 22/04/2014 at 11:57

    Oh so cool :)You made my day!

Leave a Reply

Your email address will not be published.