EASTER DECOR

Heippa! Tänä vuonna meillä on ihan simppelit Pääsiäiskoristeet tai ainakin perinteiset – pajunkissoja ja narsisseja. Ohraakin laitoin, mutta se ei viikossa ehtinyt kuin itämisasteelle. Harmi – vaikka piristää se vihreä myöhemminkin!

 


Puumunat oon huomannut kaikkein parhaimmiksi, koska ne kestävät lasten käsittelyä vuodesta toiseen. Pienin on muutenkin ihan mahdottomassa iässä ja kiipeilee tuoleille ja pöydille haalien käsiinsä kaiken mahdollisen. Kielloilla ei ole mitään tehoa eikä satunnainen muksauskaan pysy mielessä viittä sekuntia kauempaa. Pajunkissoja hän on noussut ihmettelemään jo vähintään kolme kertaa, mutta vielä maljakko on pysynyt pystyssä…Hi! Just some colorful Easter pics this time, in Finland we tend to do these kind of decorations using catkins and feathers. Very traditional decor in other words together with the few wooden eggs that have survived from previous holidays. My daughter is a wild thing at the moment, and she´ll climb to every chair and table in the house!

0 thoughts on “EASTER DECOR

 • Reply Karin 20/04/2014 at 09:33

  Love it. So colourful and fun! Happy Easter!

 • Reply saija 20/04/2014 at 11:23

  Voi murupalleroa kun hän ehtii joka paikkaan! <3

 • Reply Mirka/Kasvukipuja 20/04/2014 at 23:15

  Niin ihanan seesteinen tunnelma! Meillä ei tänä vuonna näkynyt pääsiäinen kotona oikeastaan mitenkään. En malta odottaa ensi vuoteen, kun päästään askartelemaan yhdessä tyttären kanssa kaikkea pientä kivaa!

  http://mkasvukipuja.blogspot.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published.