EASTER DINNER SETTING

Hei! Meillä harvemmin panostetaan näyttäviin kattauksiin, mutta nyt Pääsiäisenä ajattelin että voisin sentään jotain sen suuntaista yrittää. Lisäksi haluaisin vihdoin nähdä kaikki kuusi isompaa Ote-lasiani kunnon käytössä! Ehkä muistattekin aiemman postauksen, jossa kerroin hankkineeni näitä valmistuksesta lopetettuja laseja fb-kirppikseltä? Jokunen viikko sitten onni potki vielä lisää ja sain hankittua näitä isoja harmaitakin kolme lisää eli ihan satumainen tuuri! 
Lautaset ovat Arabian Nero-sarjaa, jolle sillekin on laitettu tuotannon puolesta piste viime vuoden lopussa. Meillä oli isoja lautasia ennestään kuusi ja kun kuulin voittaneeni Arabian Kaunein kattaus -kilpailun, kallistui vaaka aika äkkiä näiden astioiden puoleen. Neliön malliset lautaset tuntui kauan musta jotekin tosi ysäreiltä, mutta nyt tykkään niistä taas. Keltaiset servetit ovat Marimekkoa. Eli eiköhän tässä ole illan setti, kattauksesta puuttuu enää kirkkaat Kastehelmi-kulhot mämmille, joka on tämän tädin ehdotonta herkkua, slurps!

I did a small test for an Easter table setting. My parents and my sister and her family are coming to dinner today, so I wanted something fresh and simple, but not too fancy. The plates are by Arabia and called Nero, and the glasses are by Iittala.

0 thoughts on “EASTER DINNER SETTING

 • Reply lena / london and beyond 18/04/2014 at 10:42

  Mä niin tykkään tuosta pöydästä, se on aivan ihana <3

  • Reply Maiju 18/04/2014 at 11:13

   Kiitos, en tästä varmaan koskaan pysty kyllä luopumaan! 🙂

 • Reply ämmä 18/04/2014 at 10:50

  Sen ymmärtää jotenkin, että mainostarkoituksessa saaduissa astioissa on brädin tarrat vielä kiinni, mutta kirpparilta ostetuissakin vielä on “hintalappu” kiinni. Tällaiset kuvat vaan aiheuttaa blogeissa niitä syviä voi ei -huokaisuja.

  • Reply Maiju 18/04/2014 at 11:16

   En nyt oikein saanut tämän kommentit ytimestä kiinni – mutta tosiaan en ole poistanut Iittalan enkä Arabian tarroja astioista koskaan eli osasta ne lähtee ja osaan jää. Ote-lasit on entisillä omistajillaan jääneet lähes käyttämättä eli siksi nekin ovat kaikki lähes kuin uusia!

 • Reply Minna - Meidän Harmoniaa 18/04/2014 at 12:27

  Ihanat lautaset ja tuo teidän pöytä. Kaunis kattaus. Oikein mukavaa pääsiäistä!

 • Reply Mélanie 18/04/2014 at 16:12

  What a nice table! Love the pop of colour with the yellow hand towels 🙂

  Mélanie xx outofstandards.blogspot.fr

 • Reply Marjut / Vanha matkalaukku 19/04/2014 at 15:12

  Keväinen ja raikas kattaus! Täälläkin ajateltiin tänä vuonna vähän panostaa pääsiäiskattaukseen ja ruokaan 🙂

 • Reply Sabina 19/04/2014 at 19:10

  Ihana keväinen pääsiäiskattaus!
  Hyvää pääsiäistä sinulle!

  /Sabina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *