SPRING BALANCE

Hei! Miten voikin olla näin nukkavieruolo!? Hiuksille pitäisi tehdä jotain aivan asap ja samoin vaatekaapille. Suurin tilaus olisi uudelle ohuemmalle kevättakille, mutta sen suhteen en edes tiedä mistä aloittaa. Silmissä kiiltelee lisäksi yhdet tietyt lenkkarit. Rakastan seuraavan kuvan rentoa lookia – takkia ja New Balancen lenkkareita! Värivaihtoehtoja on vaan ihan liikaa, että osaisin valita sen maukkaimman parin. Ehkä joku noista viidestä?

 
Sporttityyli inspiroi tänä keväänä mua näköjään muutenkin, sillä en voi olla ihailematta Id-kolleegan mutkatonta tyyliä! Sara on ihan paras! Eli lippis ja polvista risat farkut menee vissiin nekin ostos/tuunauslistalle. Puhutteleeko?
pics   1  /  2  /  3

Decided to put some things together that inspire me this spring in clothing. Those New Balance sneakers are a must! I also love how Sara from the Tickle Your Fancy blog combined the cap and those awesome jeans with ripped knees. I really need a change in my style!

0 thoughts on “SPRING BALANCE

  • Reply lena / london and beyond 13/04/2014 at 18:26

    Käytiin juuri hakemassa poikaystävälleni New Balancet, oon itsekkin nyt ihan myyty ja pakko olis tuollaiset saada. 🙂 Värinvalinta tulee olemaan hankalaa… nuo viininpunaiset ovat kivat!

  • Reply Tickle Your Fancy 13/04/2014 at 22:12

    <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *