PAPER SUITCASES

Lapsilla tunnetusti riittää jos jonkinlaista pikkutavaraa sun muuta sekalaista sälää. Kysymys kuuluukin, että miten lajitella se kaikki.. Itse oon havainnut hyväksi mm. tämmöiset pahviset matkalaukut, joista lapsi pystyy itse ottamaan tavaroita ja jotka toisaalta toimii leluina ihan itsessään. Myös pinottavuus on plussaa.

 Oon ostanut kaikki laukut kirppiseltä – kuvan punainen iso laukku on uusin löytö 3 eurolla! Hintalapussa luki, että sopii tuunattavaksi huonon kuntonsa takia, mutta mun mielestä tässä ei ole mitään vikaa!
Kids have a great deal of small stuff that should be storaged some way. These kind of old paper suitcases are great as they are easily opened and closed, and work as toys too! All three are flea market finds, the big red one is my latest for only 3 euros!

0 thoughts on “PAPER SUITCASES

  • Reply Anna/Kotikolmio 11/04/2014 at 09:59

    Noi salkut on ihania. Meillä on myös vastaavanlaisia sekä peltiversioita vähän jo liikaakin. Yllättäen tytär ei tykkää niistä yhtään niin paljon kuin äiti. Täytyy alkaa kysellä, josko saisin muutaman niistä tuunattavaksi omaan käyttööni 🙂

  • Reply Amppeli 11/04/2014 at 18:57

    Eikä! Mulla oli pienenä samanlainen salkku kuin tuo isoin salkuista. Tai on se vieläkin vanhempien luona. Oon kuolannut Marimekon vastaavia salkkuja, mutta vielä en ole ostanut kellekään lahjaksi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *