2ND HAND FOR KIDS

Hei! Aloitin helmikuun alussa kunnolla taas juoksuharrastuksen ja etenkin pari kulunutta viikkoa on mennyt tiiviisti sen parissa. On se niin koukuttavaa, kun kunnon kohentuessa vihdoin löytyy ihana juoksutranssi, korvissa soi hyvä musa ja aurinko paistelee! Sitä kuuluisaa omaa aikaa, todellakin!
 
Kirppiksiltä ei viime aikoina ole löytynyt kovin kummoisia sisustusjuttuja, mutta lapsille olen ostanut muutamia leluja, kirjoja ja vaatteita. Kanapäähine ja retroessu odottelee jo vähän Pääsiäistä. Aurinkoista lauantaita!Hi! I´ve been busy with my running hobby, but there´s always time for little flea market shopping. Lately I have found mainly stuff for kids and something for Easter! Love those vintage books btw. Have a nice Saturday!

0 thoughts on “2ND HAND FOR KIDS

 • Reply Niina 22/03/2014 at 16:40

  Minullakin aina kevään tullen herää juoksuharrastus ja se on kunnon kohotessa juuri niin mahtavaa kuin kuvailit. Tänä kesänä ajattelin uskaltautua jopa puolimaratonille…Pikkaisen jännittää, mutta sopiva motivaattori lähteä lenkille säässä kuin säässä.

  • Reply Maiju 22/03/2014 at 20:26

   Joo juoksussa on just parasta se, kun huomaa kehitystä ja askel kulkee koko ajan kevyemmin! Mun lenkit on pituudeltaan 8-12 km ja oonpa jo yhden 15 km lenkinkin vetänyt. Eli kovasti on mielessä itselläkin tuo puolimara – jos kaikki sujuu nyt hyvin, niin ehkä jo huhtikuussa, tosin vaan omaan tahtiin pururadalla ;). Tsemppiä sinne!!

 • Reply kalamuija 22/03/2014 at 18:32

  Hei laita musalistaa mitkä biisit saavat tossu liikkumaan. Mä täällä parantelen jalkaa ja haaveilen, että pääsen lenkille mun joululahjalenkkareilla. Mut mulla ei ole mitään laitetta / enkä tunne hyviä biisejä, mut ne aion hankkia ja alkaa saamaan kuntoa kohilleen:) Millä sä kuuntelet tota musaa?

  • Reply Maiju 22/03/2014 at 20:22

   Heh, aika hyvä kysymys koska oon itsekin juuri tuskaillut juoksumusan kanssa. Mulla on lenkillä mukana iPhone ja siihen otin taas Spotifyn ihan tätä tarkoitusta varten. Nyt viime lenkit oonkin kuunnellut Spotifyn valmiita treenimusalistoja eli sieltä löytyy paljon eri tyylistä musaa. Viimeksi lenkki meni hiphopin tahtiin 🙂 Lisäksi mulla on käytössä SportsTracker eli siitä näkee hyvin kilsat sekä nopeuden, suosittelen!

 • Reply Anna/kotiani.blogspot 22/03/2014 at 22:15

  Mullakin on taas parin vuoden jälkeen iso juoksuhinku, mietinkin juuri jos laittaisin salin tauolle ja juoksisinkin koko kesäkauden. 🙂 Täytyy taas vaan uskoa, että juoksukunto kohenee ja sitäkautta lenkkieuforiakin syntyy! ps. ihanat kirppislöydöt!

  http://kotiani.blogspot.fi

 • Reply Anna-Sofia 23/03/2014 at 09:57

  Ihana tuo päähine!<3 minäkin aloitin juoksukauden kuukausi sitten, heti jälkitarkastuksen jälkeen. Miten vapauttava tunne ilman pallovatsaa ja jalat kulkee taas entisellään! Kilotkin on jo karissu ja paino on lähtölukemissa :). Tästä on hyvä jatkaa.

  • Reply Maiju 27/03/2014 at 13:11

   Ootpas nopeasti päässyt liikkeelle, mahtava juttu! Juoksu on kyllä tosi koukuttavaa ja itse tykkään kun siinä saa niin hyvin raikasta ilmaa versus salitreenit sisällä 🙂

 • Reply JohannaL 23/03/2014 at 11:23

  Ihana kanapäähine!

 • Reply Saija 23/03/2014 at 13:59

  Spotifysta löytyy kiva poppislista Hits just nu! nimellä. Kaikki ei ole ihan juoksuvauhtiin, mutta mä olen tykännyt että sopii ainakin reippaaseen tehokävelyyn. Päivittyy usein.

  En malta odottaa, että pikkutipu tulee trullittamaan uudessa hatussa.

  • Reply Maiju 27/03/2014 at 13:07

   Kiitti, tätä en tiennytkään. Pitää kokeilla! Ja trullit tuloo, sehän on varma 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *