CLEANING DAY

Hei! Pari sanaa siivoamisesta, tuosta arkipuhteesta, joka on jopa tylsempää kuin ruoanlaitto.. Itse tykkään, että koti on sellainen perussiisti: tavarat suht omilla paikoillaan, villakoiria ei näköetäisyydellä ja että vessa on tuoksuton ja tahraton. Kuka vaan saa tulla kylään milloin vain ja kuvan pystyy ottamaan blogia varten ilman älytöntä raivaamista.
 
Ennen oon ollut kaikessa paljon tarkempi ja siihen oli selkeä syynsäkin. Opintolainakammoisena nimittäin tienasin yliopistovuosina vähän ekstraa siivoamalla viikonloppuisin ja iltaisin sekä parina vuotena kesätöissä. Kokemusta on niin hotelleista, ravintoloista kuin teho-osastolta! Siivoushommien lopettamisen jälkeen huomasin, että niistä jäi mulle pieni elinikäinen riesa – nimittäin “sotkututka”. Näen heti jokaikisen tahran, murun, pölyn, likaisen ovenpielen ja eksyneen tavaran, vaikka en niitä todellakaan erikseen tai tietoisesti etsi. Mä vaan näen ne. Aika rasittavaa!Kotibloggaajana voisi siis luulla, että oon lähes neuroottinen siivoushullu. Onneksi laiskuus sekä muut kiinnostavammat asiat menee edelle. Meillä ei itseasiassa ole edes mitään tiettyä siivouspäivää tai muitakaan rituaaleja vaan siivoilen, kun siltä tuntuu eli esim. kerran viikossa imuroin ja pyyhin pintoja. Monesti siivous saa aikaan jonkin pienen muutoksen täällä kotona eli tavallaan se on ihan kivaakin. Myös hyvillä tuotteilla on merkitystä ja siksi halusinkin kokeilla myös uutta Lilly´s Eco Clean -sarjaa. Nimensä mukaisesti sarjan tuotteet ovat myrkyttömiä ja ympäristöystävällisiä ja niissä tosi hyvä tuoksu! Omia suosikkejani olivat näistä astianpesuaine, yleispuhdistusaine sekä teepuun tuoksuinen WC:n puhdistusaine – aivan loistava! Näiden hinnat pyörii noin 5-6 eurossa eli todellakin saa vastinetta senkin puolesta!

Tuotenäytteet saatu Lilly´s Eco Clean -edustajalta / Products are sponsored by Lilly´s Eco Clean


Hi! Tried some new products from Lilly´s Eco Clean.

0 thoughts on “CLEANING DAY

 • Reply johanna koo 19/02/2014 at 16:22

  Haha, mäki oon hysteerinen siivoja ollu ja nään sotkun. Nyt tosin muu ohjelma pitää kiireisenä eli aina ei ehdi;) pitäs kokeilla noita aineita….sopis ekojossulle;)

  • Reply Maiju 21/02/2014 at 17:45

   Kokeile ihmeessä, kysy vaikka tuotteita kotitestiin! 🙂

 • Reply Hanna GoingToRain 19/02/2014 at 18:51

  Minä olen niitä omituisia tapauksia jotka tykkäävät siivoamisesta 😀 Mistä noita Lilly’s -tuotteita saa? Haluaisin seuraavaksi kokeilla taas jotain uutta kunhan entiset Methodin puhdistusainepurkit kuluvat loppuun. 🙂

  • Reply Maiju 21/02/2014 at 17:44

   Hei, ja anteeksi viivästynyt vastaus! Lilly´sia myyvät ainakin Stockmannit ja Prismat. Ja kuuklettamalla löytyy myös joistakin nettikaupoista. Tuo WC:n puhdistusaine on kyllä tosi hyvää eli ainakin sitä hankin lisää 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.