SNEAK PEEK AND FLEA MARKET FINDS

Hello! Viime kertaiset uhoilut on nyt pantu täytäntöön eli makuuhuoneessa on käynyt hullu remontoija. Sinnehän on tulossa uutta tapettia eli päädyin samalla tarkastelemaan myös muita seiniä vähän lähemmin. Jostain luin, että seinät olisi hyvä huoltomaalata 5-7 vuoden välein ja nopeasti laskettuna tässä huoneessa mittari raksutti jossain 8 vuoden tienoilla (ainoa huone, jolle ei muuton jälkeen ole tehty mitään…) Totuus selvisikin heti ekoilla vedoilla eli se mitä luulin valkoiseksi oli jotain ihan muuta. Harmaata. Makkarin kakluunilla on varmasti ollut osansa tässä. Niinpä rullasin sekä seinät että katon ja nyt on oikeesti valkoista, ah! Tässä pari ennen-kuvaa..
 Tapetti odottaa vielä laittajaa, mutta sekin palanen saadaan kuntoon toivottavasti ensi viikolla. Yhteen nurkkaan on tullut jo vähän uutta ja malttamaton kun oon, kokosin sinne nopean asteleman uusimmista kirppislöydöistä. Muovinen omena-säilytin on vissiin alunperin jääastia ja niin kitsch, että olen aivan rakastunut! 🙂 Muuton Dots oli senkin huippulöytö kympillä ja samaten tykkään tuon tulitikkuaskin säilytykseen sopivan kynttilänjalan yksinkertaisuudesta (design Kristina Stark). Sekä omppu että jalka n. 3 €/kpl.
Paketti ei silti ole vielä täysin valmis eli verhot puuttuu (tarvitaanko edes?) ja samoin sängyn molemmille puolille jotkut valaisimet. En pääse yli tuon Fantastic Frankin stailaaman olohuoneen kattovalaisimista eli haluaisin jotakin vastaavaa – rennosti roikkuvia mustia johtoja ja tyylikkäät lamput niihin! Jos joku tietää, mikä valaisin on kyseessä, niin kertokaa!! Myös vastaavia saa ilomielin ehdottaa, sillä mun oma kuppi tuntuu olevan nyt tyhjiin ammennettu… Ja kyllä, kuvankäsittelytaitoni on ihan priimaa!
Hi! Last time I was all raging about renovating something and today I´m happy to say that it did pay off! 🙂 I read somewhere that you should paint white walls atleast after 5-7 years and ours had been painted like 8 years ago. And what I thought was white, was not – I discovered that just after couple of minutes when I started painting. So I´m happy I did that, now it´s all fresh!

Although I´m still waiting for wallpaper for one of the walls, I had to do some decorating… All of the things on the new shelf are flea finds – the plastic apple is so kitsch and I love it that way! I think it´s originally meant for keeping ice.

The only thing I´m pondering right now, is what kind of lights would fit this room? I can´t get over that Fantastic Frank living room styling and those black lamps with their electric wires! I would love to have something similar on both bedsides, hanging from the ceiling. If you know the name of the lamps, please let me know – or if you have a suggestion for something similar, let yourself be heard!!

0 thoughts on “SNEAK PEEK AND FLEA MARKET FINDS

 • Reply slowdekor 31/01/2014 at 14:57
  • Reply Maiju 31/01/2014 at 15:03

   Oh, how have I missed that? Thank you!! Still, for the set of 3 lamps the price around 1 400 euros is too much for me 🙁 Must come up with a DIY set instead 🙂

 • Reply Anna/kotiani.blogspot 31/01/2014 at 15:05

  Mahtavia kirpparilöytöjä!! Varsinkin tuo omena, pähee on! 😉 Ja ehdottomasti nuo roikkujohtolamput! Aivan mahtavan hienot! Ei tule mieleen mitään ihanaa lamppua siihen, mutta ainakin täällä Tampereella on semmonen valaisinkorjaamo-liike, joka on ihan täyttä kaikenmaailman vanhoja lamppuja ja lamppujenosia. Itse “teetin” siellä lamput viimevuonna, ja mun mielestä oli ihan huippupaikka visionäärille vähän persoonallisempaa saadakseen. 😀

  • Reply Maiju 31/01/2014 at 17:49

   Joo ompun nappasin heti mukaan, ei tarvinnut paljon miettiä 🙂 Ja nuo tai jotkut vastaavat lamput rikkoisivat hyvin tätä kokovalkoista, kun tosiaan lattiakin on tässä huoneessa valkoinen. FLOSin systeemille tulee kylläkin hintaa niin paljon, että joku DIY-idea pitää tähän kehittää! Huipunta tietty olis, että pari kivan mallista kupua löytyisi jostain ja niihin laittaisi/laitattaisi sähköt kangaspäällysteisillä mustilla johdoilla jossain, kuten kirjoitit!!

 • Reply Merja 31/01/2014 at 16:52

  En osaisi itse ehkä olla makuuhuoneessa jossa ei ole verhoja… Ehkä joku yksinkertainen valkoinen läpikuultava pellavaverho?

  • Reply Maiju 31/01/2014 at 17:51

   Meillä toki on pimennysrullaverhot kummassakin ikkunassa eli ne lasketaan heti kun alkaa iltaisin hämärtää. Eli ei ihan ilman olla 🙂 Pellavaverhoja oon kovasti miettinyt, mutta vielä en ole löytänyt sellaisia valmisverhoja, joilla olisi enemmän pituutta kuin 240 cm. Täytyy siis itse ommella 🙂

 • Reply yael 31/01/2014 at 17:56

  Where is the candlestick with a matchbox from? It’s lovely and works so well in your room.

 • Reply tinajo 31/01/2014 at 18:42

  Nice pics! 🙂

  • Reply Maiju 02/02/2014 at 19:21

   Thank you!!

 • Reply Riikka - HUNAJAISTA 01/02/2014 at 11:31

  Noi flosin lamput ois täydelliset!

  • Reply Maiju 02/02/2014 at 19:16

   No niin olis, mutta nyt ei hetkeen pysty tommosta hankintaa tekemään. Yritän miettiä jotain DIY-toteutusta, mutta se on tyssännyt kun en löydä hyviä valaisimia. Johtoja kyllä on! 🙂

 • Reply annika 01/02/2014 at 21:16

  Ihanat lamput! Hinta tosiaan aika suolainen. Clas Ohlsonilta ja Room21:ltä löytyy ainakin johtoja. Ellokselta löytyy myös joskus kivoja valaisimia edulliseen hintaan.

  http://www.clasohlson.com/fi/Lampun-johto-Colours/36-5349-2

  http://www.room21.fi/fi/artiklar/-8729.html

  • Reply Maiju 02/02/2014 at 19:11

   Ellosta onkin tullut selattua pariin otteeseen ja siellä on kyllä hyvä valaisinvalikoima. Mutta vielä ne the lamput uupuu, DIY-tyylillä kun mennään 😉

 • Reply Satu //ALL YOU NEED IS WHITE 02/02/2014 at 18:38

  Mistä tuo kaunis ruudullinen tyynynpäällinen on? Aivan ihana ja pahoittelut, jos mainitsit sen jo tekstissä…
  T. silmät ristissä 😉

  • Reply Maiju 02/02/2014 at 19:09

   Se on Anno-sarjaa, 9,90 €!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *