PROJECT BEDROOM

Eilen oli ihan kummallinen päivä. Sormissa suorastaa kutisi, kun mietin mitä pikkuremppaa alkaisin tekemään. Keittiön tasot voisi hioa ja käsitellä vaaleiksi. Vaikka parasta olisi uusia koko keittiö. Kaataa vähän seinää ja aloittaa uudelta pohjalta.. In my dreams! Mutta _jotain_ huvittaisi silti tehdä, edes vähän. Onko tuttu tunne?
 
Jotta sitä jotain saa oikeasti syntymään, on pakko tehdä ensin päätös. NYT. Tämä pois! Joo-o, helppoa siihen asti mutta sitten iskee ainakin mulle se vaikeus – mitä tilalle? Koska keittiön remppaaminen ei taloudellisesti ole ajankohtaista, päätin että alan tekemään muille ärsyttäville nurkille jotain. Kohde onkin nyt valittu ja lukittu, ja se on meidän aikuisten makuuhuone.
Kuten kuvista näkyy, on tässäkin huoneessa muutosta tapahtunut. Hetkeen en ole jaksanut laittaa yhtään mitään ja yksi nurkka onkin joutunut vanhojen tyynyjen hautausmaaksi sekä muun ylimääräisen tavaran säilytyspaikaksi. Myös mustavalkoiset verhot tympivät ja lujaa. Haluaisin lisäksi jotkut yöpöydät, mutta sopivia ei vaan tuu vastaan. Mutta! Uusi tapetti on tilattu, samoin sopivampi hylly! Pian siis tapahtuu jotain 🙂

P.S. Blogiani seuraavien määrä ylitti juuri 2 600 Bloglovinissa, fantatisen mahtavaa – kiitos!Hi! It´s that time of the year that I feel a huge need to make some changes in our home. To renovate _something_, anything! Kitchen would be the most obvious target, but it also requires some serious dollars so that´s off the limits for now. Instead I´m thinking that why not start from those corners that I dislike the most? With small baby steps..  So now I know where to start – from our bedroom. It´s been a mishmash all these years and now I wanna make it right. So the wall paper is ordered as well as a new shelf! I´m so happy I finally get to do _something_!

And one more thing to be glad about – I just saw that there are over 2 600 followers via Bloglovin today! That is huge!! Thank you!

0 thoughts on “PROJECT BEDROOM

 • Reply Paula 22/01/2014 at 14:03

  Ihania kuvia tyylikkäästä kodista.

  • Reply Maiju 22/01/2014 at 16:26

   Kiitos!!

 • Reply Sari 22/01/2014 at 15:25

  Jännittävää! 🙂 Meilläkin on ollut makkari työn alla, ja itse asiassa nyt alkaa loppusuora häämöttää. Yhtä kalustetta vielä odotellaan helmikuun puoleen väliin. On se vaan aina niin piristävää, kun saa vähän laitella ja puuhailla. 🙂 Ja just makkari jos mikä on musta se paikka missä pitää olla levollista ja ihanaa. Mulla kipinän rempalle antoi epämääräinen mattoläjä, jonka katsomiseen olin totaalisen kyllästynyt! Joo, ja karsea beige seinän väri. 🙂
  Ps. Ootko sä Instagramissa?

  • Reply Maiju 22/01/2014 at 16:30

   Onnea loppusuoralle, kuulostaa hyvältä! Meidän makkari on keittiöstä ja olkkarista katsoen kauimmaisin huone, joten se on jäänyt vähän sivuun ja laittamatta. Ärsyttää, kun siitä varmasti sais ihan mukavan! Oon samaa mieltä, että makuuhuoneen pitää tuntua rauhalliselta – nyt aion ainakin yrittää! Olen kyllä Instagramissa, mutta aika harvoin postaan sinne mitään (löytyy my2ndhandlife-nimellä). Pitäisi parantaa!

 • Reply stiinapauliina 22/01/2014 at 21:56

  Kauniita kuvia ja kaunis on huone! Mutta tuo lasikaappi on unelmieni täyttymys 🙂 Mistä olet löytänyt? Täällä on sitten innokas ostaja, jos siitä joskus haluat luopua!

  • Reply Maiju 24/01/2014 at 19:42

   Hei! Lasikaappi on löytö paikallisesta kierrätyskeskuksesta ja vaikuttaa jonkun itsetekemältä (valitettavasti!). Malli on kyllä hauska, mutta samalla vähän hankala kun tavaraa saa aina purkaa jonkun verran ulos ennen kuin saa sen etsimänsä. Ja mä haen täältä päivittäin jotain. Lisäksi tämän vähän turhan matala etenkin, kun seinäkorkeus sallisi korkeammankin kaapin. Vien vitriinin tässä vaiheessa mökille, jossa yläkerta on puolestaan vinokaton takia matala 🙂

 • Reply Essi 24/01/2014 at 19:04

  Niin tuttua tuo sormien syyhytys… kun jotain pientä pitäisi rempata, fixata tai tuunata! 🙂 Onneksi tässä ikuisuusprojektissa on aina jotain tekemistä!

  Ihania, valoisia kuvia! Kiva nähdä, mitä uutta makkariin olet keksinyt. 🙂

  • Reply Maiju 24/01/2014 at 19:44

   Joo mulla tuli kyllä kunnon remppapiikki, kun en ole hetkeen tehnyt mitään “järeämpää”. Ja on nämä tosiaan just niin ikuisuusprojekteja, niinkuin kirjoitit – siinä vaiheessa, kun viimeinenkin huone on “valmis”, saa jo aloittaa uusiksi vanhemmasta päästä :D. Mutta kivaahan se vaan on.

 • Reply Henna 31/01/2014 at 23:51

  Ihania fiiliksia kuvissa. Silmiini pisti kello työpöydällä.. Olen etsinyt jotain tämän tyylistä mutta ongelmana on ollut aina kellotaulu, josta ei näe aikaa pimeässä. Saako udella mistä moisia löytää?

  • Reply Maiju 02/02/2014 at 19:13

   Hei, kello on Karlssonin ja tosiaan ihan huippu makuuhuoneeseen – ei tikitä ja numerot näkee hyvin pimeässä ilman että niiden valo häiritsee. Ostin tämän 2 v. sitten vaasalaisesta IN sisustus -kaupasta.

 • Reply Juulia 05/02/2014 at 13:17

  Hei! Mua kiinnostais noi raidalliset lakanat, mistähän tollasia mahtaa löytää? 😮 I-h-a-n-a-t!

  • Reply Maiju 05/02/2014 at 13:41

   Ne on myös meidän suosikit eli kyseessä on Marimekon trikoo-pussilakanat. Ne on melko hintavat, joten kannattaa katsoa myykö Hobbyhall näitä vielä. Marimekon liikkeessä n. 109 € ja Hobbarista 84 €, kun tilasin kylläkin yli vuosi sitten. Laatu on pitänyt pintansa erittäin hyvin ja ovat edelleen kuin uudet!

 • Reply Christine Kubler 03/02/2015 at 22:43

  hi Maiju ,

  sometimes i look your blog and old posts too.
  so i discover this white chair and tho black metal shelf .
  may i ask you the label from the 2 items

  merci
  your french fan

  Chrsitine

  • Reply Maiju 03/02/2015 at 22:52

   Hi Christine! The white chair is from HAY and called “About a chair”. The black magazine rack is from Minus Tio and called “City Sunday”. I hope you find them!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.