SHADY SATURDAY

Hei ja oivaa lauantaita kaikille! Vaikka lumi tuli, niin se kaivattu valo jäi eli kuvat on mulla edelleen yhtä huttua (pahoittelen). Joulukoristeet on riisuttu jo hyvän aikaa sitten ja kovasti mieli askartelee uusia ideoita. Edelleen tekee mieli mustaa, mutta pienessä mittakaavassa. Ja samaan aikaan jotain raikasta ja yksinkertaista.. en osaa selittää.

 


Tässä tulee siis muutama höttönäpsy keittiön nurkasta, jossa himmeli on vaihdettu jälleen yhteen paperikoristeeseen (uuh kasarivärit!) ja hyllyyn on tullut yksi vähistä aleostoksista eli PB Homen lasiboksi. Vähän kumma valinta, mutta toisaalta sinne voi laittaa mitä mieleen tulee ja siitähän sisustaja tykkää ;). Mehikasvi on halpa löytö Lidlistä (2,99 €) ja sopi hyvin tuohon kahden euron kirppisruukkuun. Nyt takkaan puita ja täydennystä kahvimukiin.
Hi! Now we got snow, but where is the light? Just asking, cause my pics are still blurry and grey (sorry). X-mas is in boxes and I´m constantly looking for new ideas for the home. Right now I like black in small doses, but would still like to keep it fresh and minimal.. I haven´t done that much sale shopping, that glass box is one of them and great for a decorator like me 🙂 And maybe you spotted that paper ornament too – yes, it´s one of my doings, this time in very 80´s style ;). Be well and enjoy your Saturday!

Follow me in Facebook | Seuraa blogiani myös Facebookissa

14 thoughts on “SHADY SATURDAY

 • Reply Jasmiina 11/01/2014 at 17:04

  Hei ihanan raikas hylly asetelmineen! Pakko onkin kysästä mistä/mitä nuo peltipurkin näköiset ilmeisesti jotain keraamista ainetta olevat purkit on? Ovat hirvittävän kivat!

  • Reply Maiju 11/01/2014 at 19:06

   Hei, purkit on merkkiä Seletti ja niitä myy (tai on ainakin ennen myynyt) Stockmann. Ja ne on tosiaan keramiikkaa!

 • Reply Sari 11/01/2014 at 19:16

  ‘Höttönäpsy’ 😉 Ei tässä onneksi pitkään pitäis mennä kun alkaa valostumaan. Mä olin tänään kattovinani neljän aikaan, että ihan ku olis jo vähän enemmän valoa… Liekö kuvittelin vain. 🙂 Mutta mitä tulee kasariväreihin -thumbs up! Mä tykkään just nyt paljonkin. Kivan koristeen oot taas näppässy. 🙂

  • Reply Maiju 11/01/2014 at 22:22

   No ei nämä tietysti pahimpia hämäränäpsyjä ole, mutta sävyt jäivät jotenkin kummalliseksi joten en niin näistä perustanut 🙂 Ja tosiaan on ne päivät varmaan vähän jo “valostuneet”, kun tänään laitoin lamppuja päälle vasta klo. 14:30 aikoihin 😉 Eli kyllä se siitä pian!!

 • Reply Hanna 11/01/2014 at 20:05

  Juu, talvipäivänseisauksesta kuulema valostuu noin viiden minuutin viikkovauhtia 🙂 Ei kyllä mun silmään näytä yhtään hötöltä nämä kuvat, vaan ihan laadukkailta.

  • Reply Maiju 11/01/2014 at 22:24

   Kiitos, oma silmä vaan on niin ylitarkka välillä ja toivoisi kaikkien kuvien olevan priimaa.. Mutta mieluummin bloggaan kuin blokkaan 🙂

 • Reply Riikka Hunajaista 11/01/2014 at 21:36

  Kauniit kuvat!

  • Reply Maiju 11/01/2014 at 22:24

   Kiitos Riikka!

 • Reply Tanja 11/01/2014 at 23:36

  Voi että miten kauniita nuo paperikoristeet, ihanan helppo idea!!
  Ja kuvat ovat niin valoisia, ei näy niissä pimeys, ei!!
  =)

  • Reply Maiju 12/01/2014 at 17:54

   Kiitos! Näitä on kyllä helppo tehdä!

 • Reply Desireé | homeanddesire.se 12/01/2014 at 00:12

  Wow! I love your style! Where is that garland from?

 • Reply Mélanie 18/04/2014 at 16:44

  The paper garland is so pretty! I would love to know how you did that 😉

  Mélanie xx outofstandards.blogspot.fr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *