2ND HAND VASE

Hei! Tuli pakollinen bloggailutauko, sillä jäätiin koko perhe flunssan kouriin. Minä viimeisenä vaan ei vähäisimpänä 🙂 No pahin on nyt takana ja voidaan palata päiväjärjestykseen eli Joulun odotukseen! Kuumeilun ja yskimisen aikana ei ole paljon uutta syntynyt eli tässä vanhoja nurkkia kevyesti joulutettuna. Valkoinen tyttö-maljakko on viimeisin kirppislöytö – olisko alunperin Tigeristä (tietääkö joku?). Voikaapa hyvin!
Hi! We have been sick for almost a week now , the flu got us all! But now the kids are (at least) okay and we can move on with Christmas stuff. Here is one corner in our home. The girl vase is my latest flea find 🙂

0 thoughts on “2ND HAND VASE

 • Reply M + K 22/12/2013 at 06:38

  we can never spot such great 2nd hand finds! Loved the vase, and gorgeous photos!

  http://mkstyleramblings.blogspot.com.au/

  • Reply Maiju 23/12/2013 at 17:01

   Thank you! Good flea finds are hard to spot these days, I think! 🙂

 • Reply Marjut / Vanha matkalaukku 22/12/2013 at 11:55

  Hauskan näköinen maljakko ja hyasintti istuu sen päähän näpsäkästi! 🙂 Flunssaa pukkas tänneki. Toivottavasti joulu mentäis vähän terveempänä. Paranemisia sinne!

  • Reply Maiju 23/12/2013 at 17:00

   Kiitti, vähän mietin että pärjääkö sintti ilman multaa mutta eiköhän se kestä, kun sumuttelee välillä vettä 🙂 Mulla on flunssa jo ihanassa niisto-vaiheessa… Paranemista ja Hyvää Joulua!!

 • Reply Tiina 23/12/2013 at 22:52

  Hassua, tiiätkö mulla on tollanen poika-maljakko, jokunen vuosi sitten kirpparilta ostettu. Sen alkuperästä mulla ei oo hajuakaan. Mutta söpö tuo tyttönenkin. Mukavaa joulun aikaa!

  • Reply Maiju 23/12/2013 at 23:14

   Heh, mä itseasiassa löysin samalla pojankin, mutta siihen ei enää kukkasipulit riittäneet. Ei kyllä mitään hajua, mikä vois olla valmistaja.. Toivottavasti joku tietäis 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *