(X-MAS) SHOPPING WITH OSTOHYVITYS

(BLOGIYHTEISTYÖ) Kuulun siihen porukkaan, joka ostopäätöksen tehtyään koluaa koko netin löytääkseen tuotteen mahdollisimman edukkaasti. Monestihan tavaroiden hinta saattaa vaihdella paljonkin eli vähän vaivaa näkemällä voi säästää useamman euron. Samat eurot pystyy tosin säästämään paljon helpommin tai ennen kaikkea nopeammin kokeilemalla Ostohyvitys-palvelua. Sain mahdollisuuden testata Ostohyvitystä osana Indiedaysin ja Ostohyvityksen yhteistyötä eli seuraavassa vähän lisää tietoa miten palvelu toimii ja miten sen itse koin.
Ostohyvitys.fissä on lyhykäisyydessään kyse ilmaisesta palvelusta, jota käyttäessä voi kerätä bonusta verkko-ostoksista yli 400 suomalaisesta ja ulkomaisesta verkkokaupasta. Omia suosikkejani tästä joukosta ovat mm. Finnish Design Shop, ROOM21 ja Katoko. Bonuksen saa, kun siirtyy haluamansa verkkokaupan sivuille Ostohyvitys.fi-palvelun kautta. Maksaminen tapahtuu normaalisti verkkokaupassa eikä Ostohyvityksen käytöstä tulee mitään extramutkia matkaan. Jotta ostoksesi ja sen myötä bonuksesi kirjautuu Ostohyvityksen järjestelmään on kuitenkin erittäin tärkeää, että et vieraile muilla sivuilla ennen ostosten maksamista! Erityisesti alennuskoodisivuilla vierailu sekä alennuskoodien käyttö estävät bonuksen saamisen, sillä monet verkkokaupat eivät maksa bonusta ostoksista, joissa on käytetty alennuskoodia.
Oma kokeiluni sisälsi ruhtinaalliset 100 euroa sponsoroitua shoppailurahaa, kohteena Finnish Design Shop. Valitsin sieltä suloiset Architectmaden Birdit, joita katselin jo pari vuotta sitten Kööpenhaminassa. Lisäksi tein järkihankinnan talveksi eli Steltonin 0,45 l vetoinen To Go 2.0 -mukitermos on varmana hyvä kotiäidin kylmille puistoretkille. Nyt saan sen kauan kaivatun kahvin tai teen kätevästi mukaan!
Ja se bonus sitten. Ostokseni maksoivat yhteensä 107,90 euroa, josta Ostoshyvitys maksoi tililleni bonusta eli oikeaa rahaa 3,07 euroa (3,5 % ostokseni hinnasta). Bonuksen määrä vaihtelee yrityskohtaisesti ja esimerkiksi Finnish Design Shop hyvittää 15 euroa kaikista yli 400 euron ostoksista, kun teet ne Ostohyvityksen kautta.

Oma kokemukseni Ostohyvityksestä oli erittäin hyvä, sillä palvelun käyttäminen ei pitkittänyt tai vaikeuttanut ostosten tekemistä mitenkään. Aion siis käyttää jatkossakin, koska kaikki pienetkin säästöt ovat aina kotiin päin :).

Jos kiinnostuit, niin käy ihmeessä rekisteröitymässä! 1000 ensimmäistä blogini kautta Ostohyvitys-palveluun rekisteröitynyttä saa itselleen Fazerin suklaalevyn, jonka saa käydä Ärräkoodilla lunastamassa R-Kioskilta.

// Architectmaden Birdit ja Stelton-muki saatu bloginäkyvyyttä vastaan //
(SPONSORED) I tried a new Finnish web service called Ostohyvitys. In short, the company pays refund in real money, when you do your shopping using their service. For now this company operates only in Finland. My task was to spend 100 euros in any shop listed in Ostohyvitys and I chose the Finnish Design Shop. And here is what I got – two lovely Architectmade Birds in color oak! Funny creatures :). I also wanted to try the new Stelton To go 2.0 mug as I have so many times wanted to take warm coffee with me when going out to the park with the kids.

// Architectmade Birds and Stelton mug are sponsored blog gifts //

0 thoughts on “(X-MAS) SHOPPING WITH OSTOHYVITYS

 • Reply Sari 09/12/2013 at 10:14

  Ihana tuo ylin kuva! Kaikki toimii niin hienosti yhdessä. 🙂 Mä hipelöin samoja lintusia Kööpenhaminassa nyt syksyllä. Siellä oli tosi paljon muutenkin esillä kaikenlaisia eläinhahmoja, puisia ja nahkaisia. Lucie Kaasin norsu on tosi symppis myös, samoin tietty Bojesenin eläimet. Mä ostin itselleni tuliaisena apinan. 🙂 Se on niin hauska hahmo ja hymyilyttää joka kerran kun sitä katsoo -mikä suunnittelijalla taisikin olla päämääränä eli hymyn tuominen katsojan huulille. 🙂

  Ostohyvitykseen en olekaan aiemmin perehtynyt. Täytyypä käydä kurkkaamassa…

  • Reply Maiju 09/12/2013 at 10:29

   Bojesenin figuurit on myös mun suosikkeja – yksi sellainen vintage-apina oli Köpiksessä myyntiliikkeen ikkunassa, mutta harmittavasti viimeisiä päiviä jo mentiin eli matkakassa ei riittänyt enää siihen :/ Mutta ehkä joskus, vaikka uutena sitten! Ja tosiaan myös ne Lucie Kaasin omat on hienoja! Mä olen ihan heikkona tämmöisiin pieniin yksityiskohtiin 🙂

 • Reply saija 10/12/2013 at 22:39

  Mitäpä sitä nainen ei ilmaisen sinisen takia tekisi… 😀

  • Reply Maiju 11/12/2013 at 15:19

   ;D

 • Reply Hanna 14/12/2013 at 16:54

  Hey!
  Very nice pictures! And very nice choice of gifts 🙂
  Can I ask you who designed the candleholder from the first picture? Or in which store can I find it?
  I really really love it, but I haven’t seen it in stores around here.
  Bye,
  Hanna

  • Reply Maiju 14/12/2013 at 18:34

   Hi, the candle stick is made by a french brand ENO and I’ve bought it from Made in Design webstore. Try to google with Eno Multi Pin candle stick!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *