THE EXCHANGE PROJECT

Hei! Sain reilu kuukausi sitten Petralta (Kroatiasta) sähköpostia, jossa hän kysyi vinkkejä hyvistä kirppiksistä Helsingissä. En oikein osannut auttaa Petraa, joten rupesin miettimään voisinko itse henk koht lähettää hänelle jotain kirppikseltä löydettyä.. Iittalaa tai Marimekkoa (Petran suosikkeja) eli melko helposti löydettäviä juttuja 🙂 Vastineeksi sovimme, että Petra lähettää minulle jotain kivaa Kroatiasta – en halunnut yhtään tietää mitä, sillä yllärit on parhaita! Vanha ihminen yllättyy enää niin harvoin, jos saan lisätä 😉
 Pari viikkoa sitten sainkin jo postia, jossa oli aivan ihana käsin kirjoitettu kirje sekä kuvan puuesine, öljyä, viikunahilloa sekä kahta erilaista suklaata (toinen ehti parempiin suihin ennen kuvaa…) Loistava setti siis, etenkin tuo puuesine on aivan superkaunis, katsokaa nyt tota huikeaa kuviota!!

Oma alkuperäinen suunnitelma kirppislöydöistä jäi harmi kyllä matkakiireiden jalkoihin eli Petralle Kroatiaan lähti Iittalan valkoinen Nappula-kynttilänjalka sekä Marimekon mustavalkoinen pannulappu. Tämä oli hauska projekti, kiitos Petra!Hi! I got a nice e-mail some weeks ago, when Petra from Croatia was asking if I had any flea market tips in Helsinki. Unfortunately I don´t know the best places in Helsinki that well so I decided to ask, whether she would like to recieve something 2nd hand from me instead. And in return, she would send something from Croatia for me – a little exchange project as we called it! 🙂

So this is what I got from Petra – oil, fig jam, chocolate and a lovely wooden item together with an hand written letter. I love everything, and I think the pattern on the wood is absolutely amazing! Sadly our trip to Spain prevented me to make any good flea finds, so I sent Petra the Nappula candlestick from Ittala and a kettleholder from Marimekko. I´m so happy that we did this, so thank you Petra!

Leave a Reply

Your email address will not be published.