SOFT CHRISTMAS W/ LAPUAN KANKURIT

(BLOGIYHTEISTYÖ). Syksyinen yhteistyö Lapuan Kankureiden kanssa jatkuu nyt jouluisissa merkeissä. Olen tästä älyttömän iloinen! Satavuotiaassa talossa kylmä hiipii helposti nurkkiin ja iltaisin ennen kuin uunit on tarpeeksi lämmenneet, tarvitaan jotain johon kääriytyä. Koska merimies ei ole halailijatyyppiä enkä tykkää nykyisestä halpispeitosta, oon aivan innoissani Lapuan Kankureiden Kehrä-villahuovasta, joka arvatenkin on 100 % villaa. Oon niin tätä toivonut!! Kehrässä on tosi kaunis geometrinen kuvio sekä ihanan pehmeä harmaa sävy. Mietin jo, että näyttäisi upealta sängynkin päällä..

 


Appiukko toi saaresta yllättäen kaksi kuusta, joista ainoastaan toinen mahtuu meille. Pätkäisin toisesta latvan poikki ja toin sisälle. Jo on joulua siis 🙂 Korituolilla on Kankureiden uutuus eli Misteli-tyynynpäällinen. Sekin on täyttä villaa eli tunnultaan todella lämmin! Lampaantalja on Ikean ja kooltaan tavallista pienempi (sopii hyvin tuolin pehmusteeksi).

Jos Lapuan Kankureiden tuotteet kiinnostavat ja kontista puuttuu vielä pehmeitä paketteja, kannattaa pistäytyä pian uudelleen, sillä tiedossa on alekoodi Kankureiden verkkokauppaan!

// Kehrä-villahuopa ja Misteli-tyynynpäällinen on saatu bloginäkyvyyttä vastaan //(SPONSORED). I´m happy to say that I´m continuing my collaboration with Lapuan Kankurit also now in x-mas time (you may remember the spa post I did in Autumn)!  Besides the linen towels and sauna products Lapuan Kankurit have a very nice collection of different home goods such as blankets, kitchen towels and table runners. Today I wanted to show you the Kehrä wool blanket and Misteli pillow case that are both 100 % wool. Living in an old house means many times cold nights at least before the fireplaces are warmed up. So a comfy blanket has been on my list for a long time. Love the geometric pattern – this would look good on a bed too!

Stay tuned for a discount code to Lapuan Kankurit webstore!

// Misteli pillow case and Kehrä wool blanket are sponsored gifts from Lapuan Kankurit //

0 thoughts on “SOFT CHRISTMAS W/ LAPUAN KANKURIT

 • Reply johannal 04/12/2013 at 19:50

  Kaunis on ja kaunis on kotikin.

  • Reply Maiju 04/12/2013 at 21:00

   Kiitos! 🙂

 • Reply Saija 04/12/2013 at 19:53

  Oikun ihana. Mä ostin tooosi ruman villafiltin kirpparilta, valtavan painava ja lämmin, mutta se väri :I

  • Reply Maiju 04/12/2013 at 21:01

   Vie se mökille ja hanki himaan joku kiva Kankureilta :). Malleja ja värejä on kymmeniä!!

 • Reply Vaida 04/12/2013 at 20:00

  This is so simple, so bright, and so cozy!
  Loving it!

  • Reply Maiju 04/12/2013 at 21:03

   I try to keep it simple altough it’s Christmas. Otherwise I get tired very easily with too much decoration 🙂

 • Reply ideenpurzelbäume 04/12/2013 at 21:40

  ich kann nur sagen : WUNDERVOLL alles was ich sehe ♥♥♥
  LG Petra

 • Reply Essi 04/12/2013 at 21:52

  Oo, alekoodia odotellessa! On nimittäin aivan älyttömän ihanan näköiset.

 • Reply lydiaamoo 05/12/2013 at 01:10

  This is so subtle and beautiful. I really love this!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *