BACK HOME

Hei! 4 X kaveriperhe, oma villa terassilla, kaunis saari, kylmiä mojitoja ja hyvää ruokaa (tapaksia nam!) – ei voi paljon loma mennä pieleen! Toisin sanoen fantastiset kaksi viikkoa tuli vietettyä Espanjan lomasaarella lähinnä uiden, hengaillen ja tehden pari kivaa päiväreissua vuokra-autolla. Tästä jäi niin hyvät muistot, että mieleen jäi kytemään ajatus uudesta reissusta samalla isolla porukalla.. Lapsilla oli seuraa toisistaan, naisilla, miehillä ja pariskunnilla oli mahdollisuus lähteä porukalla hurvittelemaan eli ehdottomasti paras tapa lomailla tähän asti 🙂 Niin ja onneksi kotona ei ollut niin kylmä ja nyt tuntuu ihan huipulta ruveta fiilistelemään joulua!

 


Hi! What a fantastic holiday we have had! We took this trip to one of the holiday islands of Spain with four other families and lived in a cosy villa, swimmed all day long, ate good food (love tapas!), drank cold mojitos and just fully enjoyed ourselves all the 14 days! Best holiday ever, when you have your friends around and the kids have company too 🙂 Still I´m happy to be back as there is all that great x-mas fuzz ahead!

0 thoughts on “BACK HOME

 • Reply Pieni lintu 28/11/2013 at 14:02

  Niin varmasti ihanaa kokemus tämän harmaan ja pimeän marraskuun keskellä! 😀

  • Reply Maiju 29/11/2013 at 18:19

   Nimenomaan, vuodenaika oli niin oikea reissulle 🙂

 • Reply Vilma 28/11/2013 at 15:05

  Missäpäin Kanarian saaria olitte?

  • Reply Maiju 29/11/2013 at 18:16

   Teneriffalla, mutta pienessä kylässä nimeltä Callao Salvaje.

 • Reply paah 28/11/2013 at 15:41

  Kivalta näyttää! Mikä Espanjan lomasaari oli kyseessä?

  • Reply Maiju 29/11/2013 at 18:17

   Teneriffa ja siellä pieni paikka nimeltä Callao Salvaje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *