TERRACOTTA / vol. 2

Hei, me edelleen lomaillaan, joten laitetaanpas ajastettuna lisää kynttiläideoita, tämä siis järjestyksessä toinen (katso ensimmäinen täältä). Tässähän ei sinänsä ole paljon itse-tekemistä paitsi se, että pitää silmällä kirppiksellä tämänkin tyylisiä kuppeja ja kulhoja. Terracotta taitaa olla nyt in? Jonkun omin käsin tekemä kuppi kustansi yhden euron ja oli jotenkin niin makea, että päätin keksiä siitä jotain. Kuppikynttilä syntyi tästäkin laittamalla sisuksiin tavallinen pöytäkynttilä, joka suli poltettaessa kuppiin.

 


In a sense of a DIY project, this idea is more of an inspiration for making your own “fancy candles” with small money (read the first one here). Terracotta is pretty hot right now, so this one euro cup was a find I couldn´t go pass. And it was a perfect for a self made candle cup, just put a big candle inside and let it melt! No extra shenanigans 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.