NO EARLY BIRD

Aikaiset aamuherätykset ei ole mitään mun henkilökohtaisia suosikkeja. Varsinkaan pimeät loppusyksyn aamut, eihhh. Tänään vauva päätti herätä kolme varttia tavallista aikaisemmin, ja itselle olisi uni tosiaankin vielä maittanut. Hetken sain hinkata silmiä ennen kuin pää tottui heräämiseen, mutta sen jälkeen aamuhetki alkoikin itseasiassa tuntua tosi hyvältä. Pari valoa päälle, rauhallista puuhastelua, vauvalle aamupalaa ja itselle kahvia…
 
Tunnin päästä heräämisestä olin jo leipomassa muffineja, tein ihan perusohjeella eli kaikki aineet kulhossa sekaisin ja uunitus 200 C noin 20 min. Ohjeesta tulee kuusi isoa muffinia. Ehkä aamusta voi vielä tulla mun kaveri 🙂
I´m no early bird when it comes to getting up in the mornings. I´d sleep if it be up to me 🙂 But no, little miss Aina has a different agenda and today she woke up even earlier than usual. At first I was tired, but then I realized how nice the mornings actually are – it´s quite, still dark and baby is in good mood. Today I even baked muffins to celebrate this little morning moment we had 🙂

0 thoughts on “NO EARLY BIRD

 • Reply Maria/Dejiss 31/10/2013 at 23:41

  Pitääpäs kokeilla 🙂 ! Ja aamut on heti aivan ihania, kunhan saa unihiekat karistettua !

  -Maria

  ainiiiin ! ja kysymys, mistä ihanat paperimuffinssivuoat?

  • Reply Maiju 01/11/2013 at 16:15

   Aamut on tosiaan ihania – sitä ei aina vaan muista! Nuo vuoat taitavat olla Clas Ohlsonilta, mutta ostettu jo varmaan vuosi sitten..

 • Reply Johanna Koo 01/11/2013 at 14:35

  Voi mä vihaan aamuja uoh :/ ja inhoon heräämistä ..;)

  • Reply Maiju 01/11/2013 at 18:32

   Jos saisi herätä (useammin) omaan tahtiin, niin aamuissa ei olis mitään vikaa! 😉

 • Reply Viivi / Valkoinen Soihtu 05/11/2013 at 13:45

  Vitsit, sinulla on ihanainen blogi:)! Nyt vasta tänne löysin Indiedays-äänestyksen kautta ja tykkään hirmuisesti! Ehdottomasti lueskelen jatkossakin!

  • Reply Maiju 05/11/2013 at 17:46

   Kiva kuulla, että ehdokkuuden kautta tänne on löytynyt uusia kävijöitä, kovasti tervetuloa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.