I HEART THIS!

Hehkutan harvoin mitään yhtä yksittäistä uutta tuotetta. Mutta tämä on kehunsa ansainnut. Kyseessä on Ikean valkoinen kierrätysmuovista valmistettu Pluggis-säilytyslaatikko, tulee kannen kanssa. Rrrakastan sen yksinkertaista muotoilua, hyvää laatua, kestävyyttä sekä huokeaa hintaa!! Mulla on näitä varmaan kahdeksan – nämä kaksi isompaa versiota ovat uusimmat tulokkaat. Säilytän niissä ihan kaikkea: lastenvaatteita, vaippoja, Legoja, kynttilöitä, mausteita…
 
 


Iittalan Vakka-laatikoista innostuneena pinosin Pluggikset päällekäin ja hyvin toimi näinkin pienenä sivupöytänä. Iittalan vastaavat: 398 euroa, Pluggis: 19,80 euroa 🙂 Mistä muuten tulee se sanonta “apina selässä”? Mulla oli tän blogipäivityksen kanssa jotenki se fiilis…
 
 


I seldom like any product so much that I would make a own blog post about it. But this thing deserves it. It´s Ikeas storage box called Pluggis made out of recycled plastic bottles. It has a great timeless design, outstanding quality, durability and low price!! I have a total of eight of them and I use them for instance for baby clothes, diapers, toys, candles, spices… This set of two bigger boxes cost me 19,80 euros and they come with lids too 🙂 And as you probably noticed, I had a monkey on my back when making this post… 😉

0 thoughts on “I HEART THIS!

 • Reply Jasmiina 23/10/2013 at 15:50

  Näyttääpäs ihanan seesteiseltä teän makkarissa, minäki oon noihin ihastunut, mutten oo vielä tarpeeksi hyvin perustellut itselle (enemmän kyllä miehelle) miksi noita tarvisin niin monta 😀 Voisin ostaa kanssa vähän joka nurkkaan, säilömään sitä sun tätä. 🙂

  • Reply Maiju 23/10/2013 at 16:37

   Mä taidan olla jonkinsortin “säilytyshullu” eli tykkään, kun tavaroilla on omat paikat. Ja nämä on tosi käteviä ihan kaikkeen! Pieni Pluggis oli muuten Ikean Family-kortilla alessa 4,90 € eli nyt kannattaa tehdä täydennyksiä! 😉

 • Reply Sonja 23/10/2013 at 16:17

  Vitsi mikä löytö! Tykkään kauheesti niistä Iittalan Vakoista, mutta niiden hinta…. Näitä Ikean malleja eksyy varmasti meillekkin 🙂

  • Reply Maiju 23/10/2013 at 16:31

   Samaa mieltä, Vakat on ihania, mutta hinta ei ihan tavallista kuluttajaa varten… Pluggikset kuuluu ymmärtääkseni joka Ikean perusvalikoimaan eli luulisi löytyvän helposti. Nää on niin mun lemppareita!

 • Reply TM 23/10/2013 at 16:25

  Noi laatikot on kyllä tosi jees. Mullakin on vaipoille, vauvan purnukoille+harsoille, askartelutarvikkeille, koristeille yms. noita laatikoita ja meinaan hankkia lisää leluille myös 🙂 Toi yöpöytäsysteemi on myös kiva 🙂
  Muutenkin niin kiva seurata sun ihanaa blogia, kun meillä on melkein saman ikäiset tytöt ja poikakin 4v löytyy 🙂

  • Reply Maiju 23/10/2013 at 16:35

   Niissä on just parasta toi, että käyvät niin moneen ja ovat lisäksi pinottavia. Ja sopivat hyvin sisutukseen, kun muotoilu on kivan huomaamaton 🙂 Kiitos ihanasta kommentista – aina välillä tuntuu, että onko tässä bloggaamisessa mitään järkeä eli on tosi tärkeää kuulla, että joku täältä löytää jotain itselleen! 🙂 Terkkuja lapsille!

 • Reply Katariina 23/10/2013 at 16:47

  Heei kiitti vinkistä! Täytyypä viikon päässä häämöttävällä Ikean reissulla napata pari mukaan 🙂

  • Reply Maiju 23/10/2013 at 20:44

   Tee se, et tule pettymään 🙂

 • Reply Cinnabaria - Valkoinen Koti 23/10/2013 at 20:02

  Meilläkin tönöttää tuollainen samanlainen tuossa keittiön tasolla. On ihan hirmuisen kätevä kätkemään sisälleen kaiken sen ylimääräisen mikä siinä tasolla aina pyörii. Tosin sinne kyllä tuntuu kertyvän sitä turhaa rojua ihan kiitettävästi ja aina välillä saa melkein tehdä suoran kippauksen roskiin. ;D

  • Reply Maiju 23/10/2013 at 20:46

   Joo – tiedän just ton, mikä siinä onkin että roinaboksit pullistelee jo pikkukäytön jälkeen!? Meillä niitä on pari ja ihan hyviä toisaalta. Niistä löytyy yleensä ne hukassa olevat jutut 😉

 • Reply Johanna Koo 23/10/2013 at 21:07

  Toi vakka on Iittalan parhautta! <3 Hei, tähän haasteeseen mä haluaisin erityisesti myös sun vastaavan. Se löytyi täältä: http://ekojohanna.blogspot.fi/2013/10/haaste-blogiperiaatteesi.html
  Terkkuja! <3

  • Reply Maiju 24/10/2013 at 11:43

   Hei Johanna – tuo on hyvä haaste, olis mahtavaa jos se lähtisi kiertämään blogeissa! Teen oman vastineen, kun saan vähän aikaa järkättyä siihen 😉

 • Reply Paula 23/10/2013 at 21:40

  Olet oikeassa, hyvältä näyttää ja on hyvä kilpailija Vakalle. Minulla on myös tarve löytää kaikelle paikka ja saada kaikki sopivan kokoisiin laatikoihin piiloon ja järjestykseen.

  • Reply Maiju 24/10/2013 at 11:47

   Onhan näissä (Vakka ja Pluggis) laadullisesti iso ero, kun toinen kuitenkin on puuta (vaneria) ja toinen muovia. Mutta jos halppisversio on ok, niin miksei! Ihan samanmoisia vissiin ollaan, sillä siitä kyllä tulee hyvä mieli, kun tavarat on ojennuksessa 🙂

 • Reply Piia 23/10/2013 at 22:55

  Apua, tuo pikku apina tuolla peilissä on ihan paras 😀

  • Reply Maiju 24/10/2013 at 11:47

   Joo, pakko oli päästä syliin, niin heitin tuohon olalle 🙂

 • Reply Sini 24/10/2013 at 07:57

  Minä olen myös ihastellut niitä Iittalan Vakkoja, mutta hinta on ollut niiden hankkimiselle esteenä. Minulla ne olisivat päätyneet yöpöydän virkaa toimittamaan. Taidanpa käydä Ikeassa kurkkaamassa, että miltä nuo näyttävät livenä. Ainakin sinun kuvissasi näyttävät mainioilta!

  • Reply Maiju 24/10/2013 at 11:49

   Ei mullakaan riittäisi rahkeet edes yhteen Vakkaan ja yöpöytään menis vielä kaksi, huh! Luonnossa Pluggis on kiiltävämpi – se ei ehkä näistä kuvista näy niin hyvin. Mutta halppisversiona mun mielestä tosi ok 🙂

 • Reply nalle 24/10/2013 at 08:55

  Kivan simppelit ja hinta kohdillaan!

  • Reply Maiju 24/10/2013 at 11:38

   Niin on, hyvät asiat on usein yksinkertaisia!

 • Reply Tiinakaisa 24/10/2013 at 09:37

  Onpa hyvät kyllä! Miten mä en ole tuollaisia Ikeassa nähnytkään vai ovatko uutuuksia. No oli miten oli, täytyy muistaa kun käy Ikeassa!

  • Reply Maiju 24/10/2013 at 11:50

   En yhtään osaa sanoa, että milloin nämä on tulleet valikoimiin. Mutta muistaakseni ostin ekat jo yli vuosi (?) sitten.. 🙂

 • Reply Joanna 25/10/2013 at 19:46

  Menee kuin väärä raha. Täällä tykätään isosti!

  • Reply Maiju 26/10/2013 at 12:15

   😀 😀

 • Reply Esmeralda 27/10/2013 at 12:22

  Minäkin olen ihastunut noihin Ikean muovilootiin, löytyy jo useampi. Aivan huippuja kun käy niin moneen ja kaikessa yksinkertaisuudessaan ovat aika huomaamattomat!
  Vakkakin toki on kaunis, mutta tällä säilytystilan tarpeella jää haaveeksi vain hintansa puolesta…

Leave a Reply

Your email address will not be published.