JUST IN CASE

(BLOGIYHTEISTYÖ) Olin alkuun himpun epäluuloinen, kun Lux Case lähestyi minua yhteistyöehdotuksella. Kännyköiden ja tablettien suojakuoret eivät suoranaisesti liity blogiini mitenkään – PAITSI, mietin, että jos nuo tuotteet todella ovat silmääkestäviä ja niiden avulla vältyn esimerkiksi siirtelemästä iPadia pois kuvista, niin mikä ettei. Eikä mun tarvinnut pettyä, sillä Lux Casen valikoima on todella laaja eli löysin sieltä helposti kaksi kaunista tuotetta!
 
 

 
Ostin iPad Minin noin vuosi sitten, ihan perusmustalla tylsällä suojalla. Siispä tuo harmaa RockSand-suojakotelo oli ihan nappiin. Tykkään sen matasta ja hieman karheasta pinnasta, sävykin juuri oikea harmaa! Suupielet nosti korviin myös Envelope-suojatasku, joka on paksua, aitoa nahkaa. Voin jo kuvitella miten hyvin se patinoituu ajan kanssa.. 🙂 Oon molempiin huipputyytyväinen!
 
Jos Lux Casen tuotteet kiinnostavat, niin nyt voi saada 30 euron lahjasetelin omakseen tykkäämällä Lux Casesta facebookissa sekä kertomalla, mikä on oma suosikkituote nettikaupan valikoimasta. Aikaa osallistumiseen on sunnuntaihin 29.9. klo. 18.00 asti!
 
 


iPad Mini suojakuoret saatu blogin kautta | iPad Mini covers blog gifts

Hi! I seldom write about anything else than home decoration, but this time I wanted to show you these two cases for my iPad Mini that a company called Lux Case wanted to send me. I think they are amazing. Of course all Apple product have a nice design, but these ones make them even better!

0 thoughts on “JUST IN CASE

 • Reply Mamen 24/09/2013 at 11:09

  I love the second one!

  ¡Have a nice day!

 • Reply Pieni lintu 24/09/2013 at 11:43

  Kaikkea ihanaa ja nättiä tuolta löytyi. Meidän iPad kaipaisi perus läpyskäsuojuksen lisäksi mielestäni jotain muhevampaa suojusta, noi Ultra safe-suojakotelot näytti siltä, että voisi olla kätevä näin lapsiperheessä kun pienet pelailee automatkoilla jne. 🙂

  Käyty tykkäämässä!

  pienilintu at gmail.com

 • Reply linda 24/09/2013 at 12:07

  Kävin tykkäämässä facebookissa!
  Spinit valkoisena oli mun lemppari note 10.1:seen.

 • Reply merikukka 24/09/2013 at 13:12

  Siellä on kyllä niin paljon nättejä kuoreja. Tällainen pisti silmään
  http://lux-case.fi/uniquad-hopea-samsung-galaxy-s3-suojakuori.html

  Facebookissa on käyty tykkäämässä.

 • Reply Kaisa J - CaiSan Koti 24/09/2013 at 16:02

  Oi, tuo nahkainen on niiiin hieno! Tosi tyylikäs lahjaidea myös miehille (niille kun on tunnetusti aina niin vaikea mitään keksiä…)

 • Reply Nennu 24/09/2013 at 17:05

  Kävin tykkäämässä facebook sivusta! Ja suosikit ehdottomasti valkoiset hybrid kuoret iPhone 4s:ssään 🙂

 • Reply Riikka - HUNAJAISTA 24/09/2013 at 23:28

  kaunis kotitoimisto ja nahkakuoret on ihanat!

 • Reply Nathalie - Regards et Maisons 25/09/2013 at 20:36

  I love the second one and…your beautiful blog too 😉

 • Reply Lundagård/Aja 25/09/2013 at 23:23

  Med fyra barn och en bebis i huset har datatiden blivit mindre än förr, har inte läst bloggar på hela sommaren! Nu har jag scrollat genom din och är alldeles överinspirerad :-). Du delar så störtsköna bilder och ert hem är så fantastiskt fint, det är en sådan njutning att titta på allt. Aina är så söt och Grattis till ringen på fingret!

 • Reply Mirka 26/09/2013 at 21:57

  Kiva yhteistyö!

  Ostetiin viime viikolla uusi tietokone, MacBook Air 13 ja sille
  olisi nyt etsinnässä joku suojakotelo. Sivustolla tämä

  http://lux-case.fi/hard-shell-musta-macbook-air-13-3-suojakotelo.html

  näytti kivalta ja tulisi todella tarpeeseen!
  Tässä vielä linkki omaan postaukseeni, jossa uusi Air!
  http://mbabysteps.blogspot.fi/2013/09/macbook-air-13.html

 • Reply nenne 29/09/2013 at 12:30

  Lempparini on oranssi suojalaukku acer iconia tabletille 🙂 tulisi todella tarpeeseen! Kun on näitä pikkuihmisiä kolhimassa sitä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *