A HOUSE IN MY MIND

Oon ensi kertaa talokuumeessa. Tunne on outo. Laitan googlen kuvahakukenttään “stadshem” ja oireisto alkaa olla jo ihan fyysistä! Unelmien talo on nyt lähellä, tänään mennään katsomaan toista kertaa. Mieli vaeltelee eri huoneissa – millainen keittiö, millainen eteinen, millainen olohuone.. Lastenhuoneitakin ihanat 2 kpl! Tila ei pääse loppumaan, kun puhutaan lähes 260 neliöstä. Yksi asia on silti jo ihan selkee eli muovi- ja korkkimaton alla lymyilevä lautalattia jätetään puunväriseksi. Ehkä käsitellään vielä lipeällä tai muulla vaaleaksi. Kaikki riippuu nyt remonttibudjetista. Miten nämä seuraavat päivät kestää!?
 
Seuraavassa muutama kuva, joiden tunnelmasta tykkään. Uudesta kodista tulisi selkeästi nykyistä modernimpi, perusväritykseltään skandinaavisen vaalea, mutta sopivasti talon 50-lukulaisella twistillä höystetty 🙂
 
 

 
pics from Stadshem in // 1 & 2, 3, 4, 5 & 6, 7
 
I´m having a terrible house feber! Today we´ll visit the house of our dreams for a second time. This could be it! Meanwhile my mind wonders around and I´m feeding my symptons with these inspiring pictures mostly from Stadshem.
 
 

0 thoughts on “A HOUSE IN MY MIND

 • Reply Vekarus 23/09/2013 at 11:39

  Oi, miten jännittävää! Pidetään peukkuja! Toivottavasti pääsemme pian seuraamaan remppaa 🙂

 • Reply mAs 23/09/2013 at 11:56

  Love these photos, wouldn´t mind living in some of these houses. Good luck with your house hunting 🙂

 • Reply Mamen 23/09/2013 at 11:59

  Good luck!

 • Reply Tarja / Tarja's Snowland 23/09/2013 at 12:36

  Ohhoh, lykkyä pyttyyn :)! Toivottavasti kaikki natsaa.

 • Reply nalle 23/09/2013 at 13:00

  Ihan kutkuttavan jännittävää!
  Tuo suunnittelu- ja haaveiluvaihe on melkein parasta.

 • Reply Riikka - HUNAJAISTA 23/09/2013 at 23:00

  mullakin on ihan himmeä talokuume…ehkä jonain päivänä… 😉

 • Reply KAti 24/09/2013 at 09:36

  Moikkis,
  Toi kuume on sitä pahinta laatua, mutta kyllä kannattaa:))
  Toivottavasti kuumeella on hyvät tulokset ja pidän peukkua!!
  Terkkuja!

 • Reply Krisse 24/09/2013 at 15:07

  Toivottavasti haave toteutuu mahdollisimman pian!

 • Reply Kay 24/09/2013 at 17:10

  It’s so exciting! I’m still a student and so I’m used to moving every year or so to a new apartment. Last time my friend and I moved we admitted we would miss it once we both graduate and get a job and get an “adult” apartment, hahah. Frequent moving gives us an opportunity to follow the newest housing trends and have a new, hip apartment every now and then. I’m looking forward photos of your new apartment! Hugs, Kay

 • Reply Anna 29/09/2013 at 05:33

  Oo, jännää! Peukut pystyyn ja maltan tuskin olla kuulematta enempää 😉

 • Reply Jonna 01/10/2013 at 13:46

  Toivottavasti saatte unelmienne talon. Me saatiin omamme vajaa pari vuotta sitten. Päivääkään en vaihtaisi pois, vaikka välillä elo ns. remonttihelvetissä on kyllä aika karuakin, mutta loppusuoralla ollaan sisäjuttujen puolesta!

  Ihania kuvia olet löytänyt, tuo sohvakuva iskee ainakin meikäläiseen ihan kuus-nolla.

  • Reply Maiju 01/10/2013 at 19:10

   Meidän tilanne menee tällä hetkellä ylösalas kuin kiikkulauta eli välillä haluan ehdottomasti sen remppatalon, mutta heti sen jälkeen iskee pelko ja ahdistus työn määrästä… Kirjoitan pian postauksen tästä aiheesta eli olisi ihana kuulla enemmän toisten kokemuksia vanhan talon remontista!! Mikä on ollut vaikeinta, ylittyikö budjetti, tuliko yllätyksiä jne… Ihana kuulla, että et vaihtaisi päivääkään omasta taloprojektista pois!

Leave a Reply

Your email address will not be published.