B-DAY PARTY

6-vuotiaan synttäreitä juhlittiin eilen isolla porukalla. Tein perinteistä kermakakkua sekä ison pellillisen porkkanakakkua. Emme keksineet mitään hyvää teemaa, joten koristelu hoidettiin jo olemassa olevilla paperilyhdyillä, valosarjalla sekä ilmapalloilla. Sankari oli päiväänsä oikein tyytyväinen, joten leipomiset ynnä muut oli taas kaiken vaivan väärti!
Hi! Here are some pictures from my son´s birthday! Have a great week!

0 thoughts on “B-DAY PARTY

 • Reply mamenfiol 09/09/2013 at 15:49

  So beautiful! Did you bake the cake? It looks delicious 🙂

  • Reply Maiju 10/09/2013 at 10:55

   Yes I did, luckily it came out very good too 😉

 • Reply Kiki 09/09/2013 at 16:15

  Onpa ihanan näköiset juhlat!
  Paljon onnea sankarille vielä näin jälkikäteen!

  • Reply Maiju 10/09/2013 at 10:54

   Kiitos & kiitos!

 • Reply Johanna 09/09/2013 at 17:31

  Onpa kaunis kattaus ja herkut! Lasten synttäreitä on minusta aina niin ihana järjestää. Oletko ollut tyytyväinen tuohon Ikea-hyllykköön (asennettavuus, maetriaali, käyttö)?

  • Reply Maiju 10/09/2013 at 10:54

   Joo sama täällä – tykkään myös laittaa noita lastenkemuja. Ihan jo odotan tytön ekoja synttäreitä 🙂 Tuo Ikean hylly on osoittautunut tosi hyväksi – ei asennettavuudessa tai laadussa häviä yhtään kalliille sisarelleen Stringille. Levyjen pyyhkiminen pölystä on ehkä jopa helpompaa, kun levyt ovat aavistuksen korkeakiiltoisempia kuin Stringin hyllyt. Ainoa miinus tulee siitä, että jokainen hyllylevy tulisi kiinnittää runkoon miniruuveilla, joita ei ollut pakkauksessa mukana ja myöskin valmiit ruuvinreiät puuttuu. Meillä ne on vielä siis kiinnittämättä eli ei sovi huitoa tossa kohdassa ettei levy sujahda kannakkeesta irti… on kyllä “työlistalla” tämäkin 😉 Mutta ehdottomasti siis suosittelen!

 • Reply tinajo 09/09/2013 at 18:09

  Looks just lovely!

  • Reply Maiju 10/09/2013 at 10:50

   Thank you, no Lightning McQueen theme party this time 😉

 • Reply Birgit 09/09/2013 at 21:22

  Upeat kuvat. Voi hyvä tavatonta. Ihmeellistä mikä tunnelma tulee tuosta oven päällä olevasta ikkunasta.

  • Reply Maiju 10/09/2013 at 10:49

   Heh, itse oon niin tottunut jo noihin oven yläpuolella oleviin ikkunoihin etten osaa edes kiinnittää niihin mitään huomiota 🙂 On niistä sen verran tosin ollut jo hyötyä, että toteutettiin sama idea meidän parioviin, jotka asennettiin reilu vuosi sitten Paavon huoneen ja makkariin väliin. Olin löytänyt ihanat, vanhat puupariovet, jotka sisään kannettuna näyttikin yhtäkkiä tosi matalilta.. (apua!), mutta yläikkunoilla ne saatiin istumaan meidän 285 cm huonekorkeuteen 🙂

 • Reply stiinapauliina 09/09/2013 at 21:49

  Ihanat juhlat ja niätin näköistä. Mutta mistä on tuo äärettömän kaunis jalallinen kakkulautanen? olen tuollaisesta haaveillut jo vuosia 🙂

  • Reply Maiju 10/09/2013 at 10:46

   Hei! Lasinen kakkulautanen on jostain ihan perustavaratalosta – muistaakseni MiniManista tai HalpaHallista, jotka molemmat on siis tuommoisia halvanpuoleisia päivittäistavarakauppoja 🙂

   • Reply stiinapauliina 20/09/2013 at 20:52

    Löysin tänään samanlaisen/samantyylisen kakkulautasen kirpparilta 6 eurolla ja minusta tuli niin onnellinen. Huomenna sen saan heti käyttöön sadonkorjuujuhlissa 🙂

    • Reply Maiju 21/09/2013 at 00:03

     Loistavaa!! Se on aina parasta, kun löytää jotain sellaista mitä on hartaasti etsinyt. Eikä ollut hinnallakaan pilattu!

 • Reply HM 09/09/2013 at 21:56

  Saisko tuo porkkanakaun ohjeen? Näyttää aivan ihanalta.
  Taidamme kierrellä samoja apajia, olen keräillyt noita jalallisia jälkkärikulhoja kirppareilta. Niissä on ihanat ajalle tyypilliset tunkkasävyt. Taitavat olla Kaj Franckin..

  Onnea pojalle. Ensi vuonna kouluun…

  • Reply Maiju 10/09/2013 at 11:00

   Hei! Porkkanakakku on tehty Arlan ohjeella, löytyy täältä: http://www.arlaingman.fi/reseptit/porkkanakakku/. Tein takinan 1 ½ kertaisena, jotta sain pohjasta vähän korkeamman ja tietysti riittämään koko porukalle. Mä en ole juuri koskaan nähnyt noita jalallisia kulhoja missään kirppiksellä eli ostin omani naapurilta, joka möi pois osan lasikokoelmastaan. Se kokoelma monen oliskin pitänyt nähdä – seinät ja hyllyt täynnä kaikkia mahdollisia Ittalan vanhoja lasistoja, kannuja, kulhoja kaikissa eri väreissä (oli kerännyt kutakin esinettä kaikki valmistetut värit!), ihan kuola valui kun niitä seiniä katseli! 🙂

 • Reply Riikka 10/09/2013 at 21:35

  Täällä ilmottautuu uusi lukija 🙂 Eksyin blogiisi mutkan kautta pari päivää sitten, ja sairaslomapäivät keuhkoputkentulehduksen kanssa ovat saaneet värikästä, valoisaa ja inspiroivaa sisältöä ihanasta blogistasi! Lukiessani postauksiasi taaksepäin törmäsin tuohon sohvapöytäpohdiskeluusi ja Normann Copehagenin Tabloon. Kun Tablo on teillä nyt ollut käytössä, oletko huomannut siinä sellaista naarmuuntumista, josta yksi lukija taannoin kommenttiboksissa kirjoitti? Tablo taitaisi sopia uunituoreen omakotitalomme olohuoneeseen kuin nenä päähän 🙂 Tuo kestävyys vaan mietityttää, varsinkin, jos päädyn tilaamaan sen netin kautta…teillä taitaa olla se isompi versio?

  • Reply Maiju 11/09/2013 at 09:25

   Ensiksi kiitos mukavista sanoistasi, kiva jos blogista on löytynyt kiinnostavaa ajankulua sairastamisen keskellä! Toivottavasti olet jo parantumasn päin! Mitä tulee Tablo-pöytään, niin olen ollut siihen tosi tyytyväinen – pinta on pysynyt täysin ehjänä ja naarmuttomana, vaikka päivittäin siinä pyörii 3 kaukosäädintä, laseja, lautasia, lasten leluja, tuikkuja yms! On myös kunnolla tukeva (vaikka vain kolme jalkaa), mikä on hyvä varsinkin nyt, kun vauva punnertaa itsensä seisomaan sitä vasten 🙂 Eli uskaltaa kyllä hankkia mun kokemuksen perusteella. Malli on meillä tosiaan se isompi Tablo.

 • Reply Anh 14/09/2013 at 21:39

  Looks simple yet stunning. The chair you got from kirppis goes so well with the table.

 • Reply Tanja Dögg 16/09/2013 at 23:58

  What kind of cake is that? It looks yummy 🙂

  • Reply Maiju 17/09/2013 at 14:53

   It’s a carrot cake with Philadelphia (cream cheese) icing 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *