IITTALA HOME EDITION

Nämä kuvat on pyörineet blogeissa ansaitusti jo moneen otteeseen, mutta siitä huolimatta haluan jakaa ne vielä kertaalleen. Oon tänään tuijottanut näitä kuvia Iittalan brosyyristä uudelleen ja uudelleen enkä vaan saa tarpeeksi. Rakastan tuota ilmavan mutkatonta ja yksinkertaista stailausta – tulee ihan tarve karsia kaikki pois kotoa ja jättää vain muutama esine ja huonekalu. Mutta todellisuus on sitten eri, vaikka voihan yhden nurkan itselleen silmäniloksi pelkistää ;). Todella inspiroivaa ja kaunista Iittala!!


Images | Iittala


I know you’ve probably seen these images many times already, but I still want to share them. After staring these pictures time and time again, I want to throw everything away and just leave the ones I really like! I love the airy styiling and the simplicity of things although it´s not possible to live like this (not for me anyway :). But what can I say – well done Iittala!

0 thoughts on “IITTALA HOME EDITION

 • Reply Mari Susa / M.S. & E. -blogi 06/09/2013 at 07:58

  Haa! Siis HAA!
  Sinäpä sen sanoit! Minä olen jo pidemmän aikaa napsinut tavaroita ja esineitä sieltä täältä piiloon, siirrellyt huonekaluja ja vaalentanut pintoja, ja samalla miettinyt, mihin oikein pyrin, että se minimalistinen kaikki tasot tyhjinä -suuntakaan ei ihan oma ole. Mutta tuotahan minä teen: karsin tavaraa ja yritän saada hieman ilmavuutta, mutkattomuutta sisustukseen. 🙂

  • Reply Maiju 06/09/2013 at 09:26

   Mäkin yritän joka päivä pitää tavaramäärän kurissa ja oonkin viime aikoina ihan kivasti saanut vanhemmasta päästä myytyä. Näissä stailauskuvissa vaan monesti on niin paljon enemmän neliöitä mitä tavallisissa suomalaisissa kodeissa eli haastetta on 🙂 Nytkin kun katon meidän lapsiperheen eteistä ja vertaan tuohon naulakkoon, jossa on yks takki, niin aikamoinen ero, hehe 🙂 Mutta kyllä se yksinkertaisuus silti viehättää!

 • Reply Sini 06/09/2013 at 08:50

  Olen nähnyt nämä kuvat jo kymmeniä kertoja, mutta jokin niissä aina pysäyttää. Todella onnistunut stailaus! Itse tuotteet ovat kyllä harmillisen hintavia, mietin meinaan tuota vakkaa yöpöydäksi, mutta niitä pitäisi ostaa kaksi, jolloin hinta kipuaa 350€:n paikkeille – aika kova hinta vanerista, vaikka Iittalaa onkin. Minua kiehtoo noissa kauneuden lisäksi tuo monikäyttöisyys. En kyllä pistäisi yhtään pahakseni, jos joku toisi nyt kotiin tuon valkoisen Lantern- valaisimen, ihanan pehmeä valo ja kuitenkin tosi kaunis tuote.

  • Reply Maiju 06/09/2013 at 09:21

   Oon ihan samaa mieltä tuosta, että jos jossain on epäonnistuttu niim hinnoittelussa. Olin lentää selälleni, kun näin ekan kerran mitä yksi tuommoinen puulaatikko maksaa! Hyvästä tuotteesta oon toki valmis maksamaan, mutta tuo ei mun silmissä ole ihan tuon arvoinen. Tosi harmillista 🙁 Lantern on kyllä ksunis!

 • Reply Mamen 06/09/2013 at 09:36

  They are really nice! An I agree with you: with kids, at least for me, it is very hard to have the house so tidy 😛

  Have a nice day!

  • Reply Maiju 06/09/2013 at 21:19

   You should see our entrence now, I can give you a hint that there’s more jackets than just one! 🙂 🙂 And little miss 7 months keeps up a good work messing the rest 😉

 • Reply Sari 06/09/2013 at 10:19

  Nuo kuvat on ihania, just sellasia, joihin tekee mieli palata monta kertaa. Mäkin jo ennakoin, että Vakka olis syksyn ja talven hittituote, mutta tosiaan tuo hinta voi olla monelle esteenä.. :/ Kaunis se on, mutta joo..

  Mulla ei karsinta myöskään ota onnistuakseen! 😀 Ei vaan pysty ei.

  • Reply Maiju 06/09/2013 at 21:21

   Samaa mietin minäkin, vaikka ounastelin kovaa hintaa jonnekin 89 euron kieppeille. Aika rajusti meni alakanttiin veikkaukset, huh-heijaa!! 🙂 Tavaramäärän hallinta on kyllä nykyihmiselle iso haaste..

 • Reply Corina Nika 06/09/2013 at 10:57

  So crazy in love with this place!

  • Reply Maiju 06/09/2013 at 21:40

   Yes, me too! When can I move in!? 🙂

 • Reply Pieni lintu 06/09/2013 at 12:12

  Upeita kuvia, kaunista ja kaikkea niin sopivasti!

  • Reply Maiju 06/09/2013 at 21:22

   Sinäpä sen sanoit! Voikun olis noi neliöt käytössä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.