2ND HAND GOODIES FOR KIDS

Hei! Aina ei vielä ole osoittanut pahastumisen merkkejä sen suhteen, että valtaosa leluista on hankittu käytettyinä. Viime kirppisreissulta löytyi valikoimaan täydennystä mm. muovisesta kirjasta (1 €), helistimestä (o,50 €) sekä isosta pussilisesta muovisia ruokatarvikkeita (2,5o €). Ja on noi loputkin kakkoskäden hankintoja 🙂
Lisää mun ajatuksia kirppisostoksista voi halutessaan lukea tämän päiväisestä YLEn jutusta, joka on tehty radiohaastattelun pohjalta! 😉
Kids need their toys in suitable amounts – I tend to buy them 2nd hand as much as possible. In fact, all the toys in these pics are bought from flea markets and suchs. Aina seems not to be bothered 😉   

0 thoughts on “2ND HAND GOODIES FOR KIDS

 • Reply Mariela 29/08/2013 at 17:53

  Bless her! she is lovely!!

  x

  • Reply Maiju 31/08/2013 at 22:19

   Thank you!

 • Reply Øyeblikk 31/08/2013 at 11:30

  Hi there!

  Just read an article about your home in a norwegian magazine called Bolig Pluss, hence I found your blog. Love your style! And I see that there’s obviously passed some time since the article was made as your little princess was still in your tummy at the time.

  Have a good weekend!

  Eli

  • Reply Maiju 31/08/2013 at 22:16

   Hi! Thank you, I heard that the story would be published in some Norwegian magazine, but didn’t know when. The pictures were taken in August last year. I would LOVE to get that magazine some how!?

 • Reply Esmeralda 04/09/2013 at 21:44

  Kylläpäs sun vauva on kasvanut! Ja hän on niin söpö. 🙂
  Muistelen, että meillä oli lapsena tuo samainen muovikirja, joskus kultaisella 80-luvulla.

  • Reply Maiju 06/09/2013 at 21:31

   Joo on kyllä kasvanut omaankin silmään, tuntuu kuin pitelisi ihan valtavan kokoista lasta sylissäkin verrattuna siihen pikkunyyttiin ;). Toi kirja oli ihmeen hyvässä kunnossa, mutta siitä huolimatta arvelinkin sen olevan vähän vanhempaa tekoa. Kivat kuvat ja värit!

Leave a Reply

Your email address will not be published.