TWO-FIFTY

Järki sanoo, että kohta on syksy. Vielä ei silti tunnu siltä. Vaikka vähän jo näyttääkin… Euron mäntyinen kynttilänjalka on kiiltävän sprayn jälkeen nyt tämän näköinen. Neljä korkkista mukinalusta kustansi puolestaan o,5o € ja kori euron. Halppissisustajan syksy.
My Autumn decorations didn´t cost too much. I gave 1 euro for the candlestick, 1 euro for the basket and 50 cents for four mug coasters. The white mug is Marimekko. Yes, I know I´m cheap 😉

0 thoughts on “TWO-FIFTY

 • Reply tinajo 28/08/2013 at 22:19

  Nice and clean shots!

 • Reply Mariela 28/08/2013 at 23:17

  Fantastic!! great finds!!

 • Reply Laura 29/08/2013 at 00:02

  Hyvän mallinen tuo kynttilänjalka!! Mä olen löytänyt kirppareilta jo pari. Oranssilla maalannut. Joskus on ehkä kokonainen kokoelma 🙂 Kauniilta näytää myös teidän pöytä.

 • Reply Tanja 29/08/2013 at 10:36

  kaunista!!
  ja ilo ihanista edullisista löydöistä.
  tykkään…

 • Reply miniE ja O 29/08/2013 at 15:58

  Onpas kivan näköiset mukinaluset. Tuollaiset saisi osua omalle kohdallekin.
  syksy <3

 • Reply Marianna 06/09/2013 at 12:02

  Löysin juuri blogisi ja olen suorastaan hykerrellyt kaikkia uusia sisustusideoita, mitä tää blogisi pursuaa! Minkälaisella (merkkisellä) maalilla tuo kynttilän jalka on spreijattu? Heti tekee mieli kokeilla maalipintaa muutamalle jutulle 🙂

  • Reply Maiju 06/09/2013 at 21:40

   Kiitos Marianna, itsestä taas tuntuu (6 v. jo bloganneena), että saako tästä enää kukaan mitään irti – kiva siis kuulla, jos olet löytänyt inspistä täältä! Mulla ei ole enää tuota spraypurkkia, mutta vastaavaa voi ostaa esim Motonetistä, HongKongista ja tietenkin rautakaupoista. Maksaa noin 5 €/purkki eli ei kovin kallistakaan. Kannattaa suihkautella vähän kerrallaan valumien välttämiseksi ja tietenkin ulkona 🙂 Kuivuu nopeasti, tuntikin riittää ellei ole yökosteutta tms. Sprayaamalla vaihtuu väri tosi helposti esim. valokuvakehykseen vinkvink 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.