IN BETWEEN

Ne pienet vihjeet.. Kylmää puhaltava tuuli, maassa lojuva keltainen lehti. Ei! En halua rekisteröidä niitä! On elokuu enkä oikeestaan tiedä mitä ajatella – toisaalta haluan nauttia vielä kesästä, mutta etenkin iltaisin kädet hamuilee ympärille lämmintä vilttiä ja tuikkuihin syttyy tuli. Mutta mä en silti sano sitä sanaa. Tulevasta vuodenajasta kielii ainoastaan H&M Homen harmaat, pellavaiset tyynyt, oranssi tuikku sekä hortensia. Kaikelle muulle suljen vielä silmät.
No! I won´t say that A word yet. But still there are some clues.. leaves turning yellow and the wind having a colder breeze. At home I´m already feeling for some darker colors as two new linen cushion covers from H&M Home, a small tealight and a beautiful hydrangea will guide my way to the new season.

0 thoughts on “IN BETWEEN

 • Reply Pieni lintu 10/08/2013 at 00:44

  syksy tulee – vauva menee eskariin, työt mulla lisääntyy..kaikkea uutta..apuuaa!

  • Reply Maiju 10/08/2013 at 00:51

   Mä oon yleensä tykännyt syksystä etenkin siinä vaiheessa, kun kesä alkaa olla muisto vain. Mut nyt en vielä haluis luovuttaa miestä töihin ja tosiaan meilläkin olis se eskaristartti tiedossa.. Tsemppiä sinne, me äidit tarvitaan sitä varmaan enemmän 🙂

 • Reply IMAGE 10/08/2013 at 07:49

  Toisaalta “se tuleva” vuodenaikakin on kyllä mahtava. Ollaan me kyllä erikoisessa asemassa, kun saadaan nauttia neljästä ihanasta vuodenajasta. 🙂

  • Reply Maiju 10/08/2013 at 21:41

   Lämmin syksy on aivan ihanaa aikaa, en kyllä kiellä! Saa tunnelmoida kynttilöillä, hankkia jotain kivaa syksyvaatetta ja palata ihan tavisarkeen 😉

 • Reply Marjut 10/08/2013 at 09:42

  Tuttu tunne! Itse olen aina pitänyt syksystä mut nyt on jotenkin haikea fiilis ja tuntuu että syksy saapuu liian nopeasti. Toisaalta, jännittäähän tässä kun poitsu menee ekaluokalle.. ehkä se haikeus tulee siitä 🙂

 • Reply Karin - The F Girl 10/08/2013 at 10:53

  Nuh uh, indeed, don’t say it! I just want to savour a little more summer time.

  Love your photographs by the way, great clean style!

 • Reply Katariina 10/08/2013 at 21:07

  Mä olen myös sinnikkäästi onnistunut olemaan rekisteröimättä niitä merkkejä, jotka kertovat sen ässällä alkavan sanan uhkaavasta lähestymisestä. Ei, ei ja ei. Nyt on vielä koo niinkuin kesä! Ainakin elokuun loppuun. Piste.

  Niin kauniin ja elinvoimaisen näköinen tuo sun hortensia! Miten olet saanut pidettyä sen noin fressinä?

  • Reply Maiju 10/08/2013 at 21:38

   Elokuun loppuun asti on munkin mielestä virallisesti kesä 🙂 Tuo hortensia on joku kumma yksilö – ostettu marketista 2 vkoa sitten ja edelleen kaunis. Muuta en ole tehnyt kuin kastellut aika reippaalla kädella 2-3 päivän välein.

 • Reply Sophie 15/08/2013 at 00:17

  Hi
  I really like the shelves in your images, may I ask where they are from?
  Best
  Sophie

Leave a Reply

Your email address will not be published.