TOO CUTE!

Hei! Kirppistelijä se vaan jatkaa – tällä kertaa mun uudella villityksellä eli vanhojen lastenvaatteiden etsimisellä. Ostan paljon vaatteita käytettynä vauvalle ja Paavollekin aina, kun tuon ikäiselle pojalle nyt jotain järkevää (lue ehjää ja puhdasta) vaatetta sattuu löytymään. Kaikista herkuimpia löytöjä ovat ne oikeasti vanhat, joiden värit ja kuosit eivät juuri ole ajansaatossa hellittäneet. Niissä on paljon suloisia yksityiskohtia (kuten mintunvärisen haalarin pitsit), ja monesti ne on jonkun itse tekemiä.
Näissä kuvissa on löytöjen kolmen kärki kesältä: minttuinen haalari, puuvillainen kietaisuneule sekä froteinen body. Suren jo valmiiksi, kun Neiti Seitsemänkiloinen kasvaa pian näistä(kin) ulos. Myös nukke, merimieshenkari ja kori ovat kirppislöytöjä! ;-).
Hi guys! I´m widening my flea market range once again as I have now started to look for vintage and retro clothes for the baby. I buy most of her clothing 2nd hand and the best ones are the really old ones of course. They quality of the vintage clothes is usually very good what comes to the colours and the fabric – no comparing to the (s*itty) ones we make today, unfortunately. I also love the details (like tiny laces) and the fact that they many times are homemade. Here is my top 3 for the moment, I´m already sad that they soon will be too small for her.. ;-).

0 thoughts on “TOO CUTE!

  • Reply Marjut 12/07/2013 at 17:24

    Voi miten ihastuttava henkari!
    Itsekin erittäin mielelläni koluan kirppiksiä. Lapsille niistä löytää kyllä paljon kaikenlaista kivaa, etenkin ihan pienimmille ku vaatteet ei oo ollu niin kovassa kulutuksessa 🙂

  • Reply Laura 12/07/2013 at 22:25

    Moikka!

    Törmäsin kotisi kuviin Living inside Italy- kuvapalvelun sivuilla. Kiva koti teillä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.