COFFEE BREAK

Kahvi ja lehdet! Siinä on yhdistelmä, joka maistuu mulle ihan aina. Lapsille keksin jotain hauskaa tekemistä, jotta saan juoda kupposen ilman hässäkkää. Äitikin tarvii kahvipaussin. Stelton tosin pelastaa, jos keskeytys sattuu tulemaan. Puolenlitran vetoisen termoskannun hankin vaasalaisesta Casa-sisustusliikkeestä, on huomattavasti parempi käyttää kuin isompi litran kannu. Ehkä seuraavaksi mökkikuvia, siellä on taas paiskittu hommia!!


Coffee and interior magazines is something I could enjoy everyday, it´s the best combo I would say!!

0 thoughts on “COFFEE BREAK

 • Reply Hanna/Pastellimaja 29/06/2013 at 17:47

  Moi Maiju! Vielä sua vaivaan Stelton-pohdinnoillani,kun omaa kannuani edelleen täällä pähkään. Eihän tuo puolen litran termari satu olemaan sama asia kuin se puolen litran pressopannu? Mukavaa viikonloppua sinne aivan toiselle puolelle Suomea!

  • Reply Maiju 06/07/2013 at 15:48

   Sori, kun vastaus kesti kauan, pieni kannu on tavallinen termos eli ei siis se pressopannu!!

 • Reply fototosse.blogspot.dk 30/06/2013 at 16:42

  Nice coffiemug!

 • Reply Kaisa 30/06/2013 at 22:55

  Vau, voiko termari näyttää noinkin upealta! 🙂 Kivoja kuvia taas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *